Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa ti zapsi negde te defke a sutra objavi prvo stotu specijalnu pa nakon toga te koje su produkt vecerasnje inspiracije :)

2. pecena paprika
    Pa ti zapsi negde te defke a sutra objavi prvo stotu specijalnu pa nakon toga te koje su produkt vecerasnje inspiracije :)

Добро велиш. Имаш ПВТ. :)

3. Nemam ni ja, ali ko bi me spavao ovako bolesnog lolo

4. С таквим ставом нећеш јебати, али ако промениш став, можда се јаве кандидати лоло

5. Evo promenio sam stav, jel se to ti javljaš lolo

6. Па добро, јеси ти заборавио да ја волим Млату? А? Мислим, слободно ти пошаљи идеје и планове на ПВТ лоло

7. Ljubav je samo prazno slovo na papiru. Ja hoću da te razvučem po krevetu kao baba Radojka gibanicu po stolu.

8. Елек, немој јавно мајкумујебем. Помислиће народ свашта, а љубав ми не дирај, а ни човека!

9. Jebeš narod, dizvineš lolo

10. Не јебем, али могу да најебем лоло. Елем досадно ми је, ај се смарамо на ПВТ кад си већ тако докон. лоло

11. Aj, ti prva pošto sam ja stidljiv ko seoska mlada.

12. Elek, nekad su se ljudi izjadali kod tebe u kafani, sa dobrom čašicom rakije u rukama...

... Sada si otvorio ordinaciju, i naplaćuješ lečenje... Izdao si nas...

13. Дејсе што си тужан? лоло

Елек, бих ја, ал' нумем. :(

14. Kafana nije moja, nego zekina.

15. Морам да приметим елек, ниси нимало ажуран... ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц

16. Ништа бре нећеш да урадиш лоло

17. Je l' vi deco spavate nekad? xD
    Evo, ima sad da legam, da bar jednom legnem na vreme. :)

Ma, ok su privatnici, ali mi ve' drugi put isti zub radi drugi čova, i nikako da ga uradi kako treba. Ne znam koji im je sa tim zubom.

18. Evo čim ozdravim dolazim da te zadovoljim u svakom smislu te reči.

19. Ево саћемо да спавамо лоло

Сморена срећно са зубарем :*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.