Moram nekom da se izjadam :((

1. Vidm neke pozitivne uticaje bliske okoline :))))

Hahahaa, da, zna se ko se brine za ishranu. :)) Mada, pasla sam ja pomalo trave i pre. Samo što prema ishrani nemam konkretan odnos: nako, kolko treba da se preživi. :)))

Pufnice, neka salatica sa nekim silnim povrćkama. :)

2. Vidim da ima blitve i paradajza, pljeske su verovatno od bundeve, a integralni pirinač sa bambusom, prazilukom, kikirikijem i verovatno žitom...

3. Aaaa, pa vidim to i ja, daj recept!

4. Ako ovo nije blitva nego gomila peršuna onda je u pitanju tabulah :)

5. islamski fundamentalizam...

6. Pazi što Nata gađa! :))
    Šta znam, ja ne kuvam, gledala neke sličke sa zdravom hranom, a ova je mnogo lepa. :)) Kad je vidim, mogu da se zamislim kako pasem travu na duže staze. :)))

7. Hvala na ideji za sutrašnji ručak, puna je pijaca bundeve!!!

8. Zatvorili temu, nije prezivela ni 20 minuta :(

9. Ne znam kako da se probudim sutra. Zaboravila sam mobilni u kafiću, dobro ga drugarica ponela sa sobom, ovaj normalan sat mi ne radi jer nisam promenila baterije... Nemam šta da navijem da me probudi. :'(

10. Писао сам дефиницију 15 минута, правио куле и градове од ње, креативисао у пичку материну и сконтао да је жешће срање и онда сам оставио само прву реченицу. Јебена блокада.

11. http://www.prijatelji-zivotinja.hr/data/image_2_6293.jpg

Ovo krajnje lijevo i ono okruglo u lijevom donjem uglu izbaciti i imate savršeno zdrav obrok. :)

Elem, da se izjadam.

JEBEM TI PLANETU NA KOJOJ SE RODIH OVAKAV, JEBO ME SVAKO DA ME JEBO!

Što se ne rodih ko neki jašar pa da, umjesto što idem po fakultetima i gledam marvu kojekakvu koja će sutra biti INTELEKTUALAC I AKADEMSKI GRAĐANIN serem im se na akademiju i ugled i intelekt, da fino sjednem u askonu trula višnja uz vako brdo ide 120 u trećoj, odem na autobusku stanicu, sjednem kod Mire Krčmarice na prljavu stolicu za uflekan stoljnjak i za marku dvajes pijem teretnjaka i slušam Kemala Malovčića iz ere Mileta Basa kako uz sintetičke gajde zavija ZGO-DNA SA-MA KRAJMOMAKASTO LUD JE KO TI TUGOM SRCESLOMIO-TA-RA-RAM-PLJUS po čineli i tako popijem svu dnevnicu zarađenu na guranju japanera betona na osamnaesti sprat, uflekam havajsku košulju otkopčanu da se vide dlakava prsa i sjebem antilop mokasinke navučene na bijele čarape kad ugazim u pseće govno na nekoj livadi đe sam povraćao.

Da li je moguće, OOOO BOG TE JEBO!, da jedan čovjek od 40 godina, zaposlen u policiji, dobar policajac, da glumi šiparicu i da se toliko jadno i ljigavo uvlači u profansku buljetinu? GDJE JE SAMOPOŠTOVANJE, ROĐENIIIIIII? ALOOOOOO!!!
    Jebem im mater uvlakačku, ŽETONČINE! FUJ, GADE MI SE, GADE! Sjebade mi dan i sedmicu, više mi se ni kita ne diže, upropašten sam načisto, jebem ti akademske svijeće slavske. I ONO JE BOLJE OD MENE A? ON SE MOŽE UVUĆI U PAKŠON JER JE PREMAZAN SA ČETIRI TUBE VAZELINA JEBO GA OTAC NAKARADNOG I TO GA ČINI AKADEMSKIJIM OD MENE I BOLJIM STUDENTOM? A, ne, ne, takve treba vješati po banderama, dati im kartonče ko Musoliniju, da drži u ručicama ko ciganče kutiju užegle napolitanke i napisati IO SONNO ŽETON! i objesit ga.

12. Au Tito...sto si otvorio dusu....Ja dosao kukati sto sam osta' bez cigara u 1h posle ponoci a najblizi dragstor 2 km....al' posle tebe jednostavno nemam volje za tim :)

13. Mislim da mi nije mnogo pametno što sam pre sat vremena pojela burek...

14. Mislim da mi nije mnogo pametno što sam pre sat vremena pojela burek...

А шта ћеш ако не бурек? х)

Тито, што се пре навикнеш на такве ствари пре ће ти бити живот лепши х))
    Или буди такав и пробијај се, или немој да будеш и не обазири се.

15. Enemi, tad mi je bilo lepo, al' mi je sad teško, mislim, mom želucu je teško :)

16. Живот је један!!! х))) Попиј нешто газирано или шта ти ја знам... Ренисан? х)

17. Prije pola sata se zaglavih u liftu, a kreten jedan, nije trzao gore-dole, kao i obično već se tresao i sajle škripale sve u 16, jebo im ja sve po spisku. Problem je u tome što je na ovaj jebeni dan bio u BL gadan zemljotres pa sam bila ubjeđena da ću se, onako kvalitetno, skršiti sa devetog do podruma, pa da će me morati skidati špahtlom. Jebem li im sve. A kao napravili nove fensi liftove. Gamad.

18. boli me vrat,ubija

19. Ne uvuče se ja nikom makar mi za života trebalo. Ja sam čovjek, nisam ljuštura.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.