A,ne,to sam rekao,svi spavaju,pa nema ko da me izmasira :)...inace,ja se sad ustao pre jedno pola sata,sat,ja tako menjam dan i noc s vremena na vreme.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
,vrat boli,ubija,nervozan sam,imam potrebu da silujem covecanstvo
A što te neko ne izmasira?
Tito, samo probaj da ne obraćaš pažnju na druge, šta te briga ko se kome uvlači, ti gledaj svoja posla, tako je najbolje...
Онда се навикавај полако на те ствари и не кукај. хД
Пуњач, лези спавај, напуни се ;)
svi mi spavaju sad
Почех да бацам Пантела форе и штавише, ђају ми се типа неверуем.
A što te neko ne izmasira?
Tito, samo probaj da ne obraćaš pažnju na druge, šta te briga ko se kome uvlači, ti gledaj svoja posla, tako je najbolje...
Jes, maco, al' kad to prijeti da krene protiv tebe moraš odreagovati i sasjeći gamad u korjenu. :)
Ma ja se vako izjadam pa me prođe brzo. Jbg, nisam dugo trenirao, mnogo je energije u meni.
А теби непријатно да спаваш ако сви спавају?
Svinjče Titovo, ne se sekiraš, ko će kucu da češlja ako tebe nema il' te strefi nešto od besa. Glavu gore. xD :*
A,ne,to sam rekao,svi spavaju,pa nema ko da me izmasira :)...inace,ja se sad ustao pre jedno pola sata,sat,ja tako menjam dan i noc s vremena na vreme.
Svinjče Titovo, ne se sekiraš, ko će kucu da češlja ako tebe nema il' te strefi nešto od besa. Glavu gore. xD :*
Idi, bona, spavaj, upiru nijedan :)
Ne znam za to zasecanje u korenu, al' nemaš ništa od nerviranja... Dobro, bar si se ovde izjadao ako ništa drugo :)
Ааааха, нисам видео Форгетин (каква граматика, а!?) пост.
Тито, онда је то кул, овде ионако нико не би ни требао да те слуша (како се наводи у првом посту) х)
Много велика мука... хД
Enemi, to ti je veliki propust što nisi video moj post...ccc... :P
http://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7M
Електричару, јадам ти се јер то волим. Најволим.
Волијо бих да сам 74. да имам 303 дефке и 47 постера, онда би ми на профилу писало
7430347. Воолијо бих1
Изгубио сам жетон за прибор у мензи. Морам да дам 500 кинте за нови.
Šta će ti pribor, jedi rukama. :)
Баш толика стока нисам. :)
Угасили ми фб :) умиреееееееееееем