Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bio kod ortaka gledali pogresno skretanje 4 i nakupovali grickalice za 600 dindzi sad ne mogu da disem.
Drmno sam pola flaše vinjaua dok sam komandovao Neci Tomiću kako da igra po desnom krila i pokušavao da potpišem Lukakua. I doveo sam ga, mamu mu jebem.
Тужна сам.
Што?
Кад бих само знала...Еех...можда ми се спава, а можда сам и гладна, а можда је и пмс? Хмм...
Не буди тужна. :)
Ма теби недостаје твој ментор <3
То је у питању!
Ух, сад ми је већ боље. :) Мушко друштво... :)
Јесте, сигурно си ми менторе момчино ти недостајао :)))
Ололололо како си ме спустила сад професионално хД
Јесам? Иронијо име ти је Енеми?!
Ја била искрена. Је л има тема да се поВалим, да сам сад срећна?
Има, али то ти је гоуст таун, сајт пун емоса. лолололо
Е па ако си била искрена, онда је ок, морам рећи да сам поласкан, мада ти не верујем али добро де, то није сада тема... хД
http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=1
Ја само Енемија да питам, шта фали онаквим дефкама у ово доба? :)
Натерасте ме да се замислим. :Д
Јбт, колико се мени спава кад нисам провалио ово
Reme, pusti ih, sad je najbolje vreme za stvaranje :)))
Реме ништа, али после свирке, ноћне клопе, гегања по граду и осталих ствари које воле и практикују млади, уЏем тако на најновије, видим дужину, и само рекнем: зајеби. хДДД
Мислим, успео сам на крају да је прочитам али оно... Није било лако хД
Реално јесте, мени креативност увек ради у ситне сате, али није најбоље време за презентацију хД
Па верујем ти, али пази сад овај рад. С једне стране ОЕТ, са друге Физика, а са треће компјутер. И реко, сад ћу му јебем све. И напишем дефку. :)
ЕДИТ: Па да, али ја чим створим ја презентујем, мрзи ме да чекам.
Ne smeš biti nestrpljiv momče! Ne smeš! Sve dobre stvari se polako rade :)))