Moram nekom da se izjadam :((

1. Bio kod ortaka gledali pogresno skretanje 4 i nakupovali grickalice za 600 dindzi sad ne mogu da disem.

2. Drmno sam pola flaše vinjaua dok sam komandovao Neci Tomiću kako da igra po desnom krila i pokušavao da potpišem Lukakua. I doveo sam ga, mamu mu jebem.

3. Кад бих само знала...Еех...можда ми се спава, а можда сам и гладна, а можда је и пмс? Хмм...

4. Ма теби недостаје твој ментор <3
    То је у питању!

5. Ух, сад ми је већ боље. :) Мушко друштво... :)
    Јесте, сигурно си ми менторе момчино ти недостајао :)))

6. Јесте, сигурно си ми менторе момчино ти недостајао :)))

Ололололо како си ме спустила сад професионално хД

7. Јесам? Иронијо име ти је Енеми?!
    Ја била искрена. Је л има тема да се поВалим, да сам сад срећна?

8. Има, али то ти је гоуст таун, сајт пун емоса. лолололо

Е па ако си била искрена, онда је ок, морам рећи да сам поласкан, мада ти не верујем али добро де, то није сада тема... хД

9. Ја само Енемија да питам, шта фали онаквим дефкама у ово доба? :)

10. Натерасте ме да се замислим. :Д

11. Јбт, колико се мени спава кад нисам провалио ово

поВалим

12. Reme, pusti ih, sad je najbolje vreme za stvaranje :)))

13. Реме ништа, али после свирке, ноћне клопе, гегања по граду и осталих ствари које воле и практикују млади, уЏем тако на најновије, видим дужину, и само рекнем: зајеби. хДДД
    Мислим, успео сам на крају да је прочитам али оно... Није било лако хД

14. sad je najbolje vreme za stvaranje

Реално јесте, мени креативност увек ради у ситне сате, али није најбоље време за презентацију хД

15. Па верујем ти, али пази сад овај рад. С једне стране ОЕТ, са друге Физика, а са треће компјутер. И реко, сад ћу му јебем све. И напишем дефку. :)

ЕДИТ: Па да, али ја чим створим ја презентујем, мрзи ме да чекам.

16. ЕДИТ: Па да, али ја чим створим ја презентујем, мрзи ме да чекам.

Ne smeš biti nestrpljiv momče! Ne smeš! Sve dobre stvari se polako rade :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.