Moram nekom da se izjadam :((

1. Па јесте, знам како ти је х)
    Ни ја се никад не могу суздржати од презентовања. Зато се трудим да пишем кад има колико толико људи, а друге ствари стварам ноћу. Да, ово звучи мало безобразно. Јбг.

2. а друге ствари стварам ноћу. Да, ово звучи мало безобразно. Јбг.

Da nisi naglasio, ne bi mi palo na pamet da može da zvuči bezobrazno! Nevaljašna momčina...

3. Боље што ствараш него да рушиш. :) Иначе не гањам скор већ дуже време. :) Остављам дефке које су једва у плусу и болеее ме увооо. :Д

4. Sve dobre stvari se polako rade

Како ми паметно ово дете, е бре, има на републичко да је пошаљем!
    И рекао сам МАЛО безборазно, не много... :Р

Иначе не гањам скор већ дуже време.

Кад сам престао да се нервирам што ме нико не чита, сви су кренули да ме читају хДД
    Сада стварно долазим само из зајебанције, и најбоље се проводим од када сам се регистровао х)

5. Јебем му месечарим опет !

6. Od oba uveta i golemog kurca, mene nađe zub da boli. Pu.

7. Ode električar opet u dobrovoljno izgnanstvo, izgleda da ni kod najvećih čovekoljubaca među nama nije neograničena količina ljudske muke koju mogu da apsorbuju.

8. Moram da ložim kotao, a mrzi me nenormalno.

9. Цакана, с обзиром да си тако дееббеелааааа, заштити ће те сало од хладноће. хРРР

10. Alo bre, nemoj da izbacim sliku da ti se ogadi zimnica. :D

11. Grujane ovo nisu muke nego čisto prenemaganje i kukanje. I ko je promenio naziv teme?!

12. Зато се трудим да пишем кад има колико толико људи, а друге ствари стварам ноћу.

E, bre, jebote, baš si morao da uropastiš ovo sa

Да, ово звучи мало безобразно.

.
    Ja taman zamislila da praviš golema i bacaš čini da se probudi ili da nešto vajaš, praviš repliku Frankenštajnovog čudovišta, ili nešto tako kul... :P

Dobro kaže Nevaljašna da nisi naglasio, mi ne bi ni primetili. xD

Eeeenivej, treba da se okupam i da operem ovu grivetinu na glavi, a tako me mrziiiiiiii... Koji smor.

13. Диви га вајо, уплаћује ктитор дуплом... Е бре, па ти си нолајфер про!

Dobro kaže Nevaljašna da nisi naglasio, mi ne bi ni primetili. xD

Јесте, јесте, сад сте сви као фини... Нека, нека... Видећете ви! :Р

14. Kad je džaba i sirće je slatko.

15. Нека, нека... Видећете ви!

Ahaaaaaaa, pa sad vidim, vidim, kako ne vidim... Promenio si avatar, je l' to to bezobrazno što si hteo da nam ukažeš da radiš noću? xP

E, sad odo da se smaram, smorno perući smorenu kosu na mojoj smorenoj glavi. Neka mi je Bog i balsam u pomoći.

16. pojeo sam litru supe, popio dva caja, ako me ovo ne izleci moracu da probam sa lekovima

17. Bila sinoj na koncertu KKN-a, bilo sranje.

18. Уганда нема излаз на море.

19. Немам пара да будућу девојку изведем на ћепи.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.