U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Аха, ич не допадају ми се
Pa šta znam, nije im baš reprezentativan album al nije sranje.
Mojim postovima se ne smeješ?
http://www.youtube.com/watch?v=DYyWVlh8NLM
Da, zar nisi primetila lolo
U što si me zajebo. :D
Pa obično ne primetim da se iko smeje, al aj.
Koji si mrgud lolo
Šta ću, takav mi je raspored planeta...:)
http://www.youtube.com/watch?v=L7CyJGVN5ak
Popio sam pivo. Karlovačko. I nije loše majku mu. Al kontam da je do mene, nisam popio alkoholno pivo, ih....
Sad slušam izvornjake i mnogo mi kul. Al' mi jedna mrka na pameti, bog joj pomogao!
Mnogo sam se iznervirao. Imao sam bus za Ćićevac u 10h, u 9h sam otišao da čekam tramvaj. On stigne u pola 10, ja sam se već iznervirao, taman sam hteo da se vratim, međutim uđem ja u tramvaj. I onda on onako klacka polako, doš'o da kraja Vojvode Stepe, stade i kaže ajde razlaz, nema dalje. Ooooooooo! I posle se vraćaj, secaj torbu opet...poludeo sam!
Skočko to je za pohvalu, ne za jadanje.
Stvarno sam vanserijski lenje govedo.
Nikako da sredim matičarske teme.
Ja sam sam sebe ubacio gde treba, posle dva meseca čekanja ispred šaltera matičara! :-)))
To Kurde, nažalost, samo potvrdjuje moj prethodni post :)
Волео бих да видим Пеђу, он је тако кул... лололо
Jebem vam sunce krvavo u pičku raspalu, kakva su vam to jadikovanja?!
Kako bre sinak kak'a jadikovanja... pa golema.
.
.
.
Fejz će da dovede INTERNETA da ga upoznam, jeeeeeeee :)
Ma znam, samo da mi ne zamre tema lolo
Reko sam ja davno da si ti crnjak težak, viš da si sinak dogurao da imaš temu gde ti se jadaju lololo
Mislim da će mi kruna karijere biti prodavnica pogrebne opreme lolo
Pogrebno preduzeće - "Budućnost"
Moto - "Vaše je da umrete, sve ostalo je naša briga"
lolo