Moram nekom da se izjadam :((

1. Toliko sam umoran i toliko me bole noge (što bi rekli pokrajinci - bolu) da je to nestvarno.

2. Skočko odslušaj ovu reklamu gore, biće ti lakše.

3. Koliko može da ti bude dosadno da petkom uveče sređuješ sobu? Pitajte mene... Sad ću da počnem da kijam od prašine, super... A vidim da se ove sa mog sprata spremaju za grad, vise pred ogledalom poslednjih pola sata. I koja je fora sa onim trakama za kosu u stilu tridesetih? Nisam videla nijednu kojoj to lepo stoji...

4. I koja je fora sa onim trakama za kosu u stilu tridesetih?

Ма то бре ове провинцијалке донеле... Хикихики х))

5. Званично мрзим фејзбук.

6. Званично мрзим фејзбук.

Тек сад? А добро, никад није касно. :)

7. Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Vaše je da umrete! xD Nisam znala da ima ovoliko narodnjaka što kukaju o smrti. o.O

Skočko, u krevet i kraljevski se ispavaj. :)
    http://cmcdesignstudio.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/louis-xiv-bed.jpg?w=246

8. Не могу да се сетим како иде једна песма, много добра!

9. Ја да се пожалим да ми је муж алкохоличар. Не могу да изађем на крај са њим. :/

10. Нато, или га остави или му дај пичке као мелем! Треће нема.

11. Зна он шта треба да уради да би добио пичке. :)

12. E ako mu daješ pičke iako je alkos - onda s tobom nešto nije u redu :)

13. ja bi da spavam a komsija motornom testerom sece drva

14. Hahahahaha! Sose, evo, ja se baš nerviram, sličan problem, samo lome beton. Viiiiiiiiii!

15. E ako mu daješ pičke iako je alkos - onda s tobom nešto nije u redu :)

А заљубљена глупача, шта ћу. :/

16. First world problems detected

17. Jes tu udata stvarno?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.