Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
to se žališ ili onako, kao uzrečica?
:))) Nasmeja me, Javio :))
Jebo me pas!
to se žališ
Hahhaahaha, bas me slatko nasmeja:))
хаххаха а хаа ахаа ха
гле како нас је оборио с ногу овом шегом, три комада једним ударцем...
Iskusno, nema sta:)
Sestra uspešno pojedena, hvala.
Ma jok, uzrečica. Mada ima tu nešto, pandur sam pa verovatno zato vučem na kera...
u jebote Džamal ja zaboravio da si ti pandur...e ono nema ljutiš a?...:)
Šta bre? Ma aj beži, imam pamćenje ko zlatna ribica. A i ja sam veoma miran lik, nemaš frke.
Једна мала, пегава, плава, не да ми мира, кад је сретнем неће нешто да ми да...
Dobio sam prekrsajnu prijavu za brzu voznju, !@$$!%#$$^#*^&%
odose bodovi, prvo pa musko
Nenormalno me jebe ovo malo g od kompjutera.
Aj sad gleaj vamo Moram nekom al koga bole kurac. Šta ćemo s tim situacijama?
Kome ja da se izjadam? (Veselin Cvetković)
Edsone, tvoja svest o "verskoj neobrazovanosti" je uistinu zapanjujuća... Na tvom mestu, iskoristio bih takvu prednost, i pokušao! Privukla me muzika, pevao sam u crkvenom horu godinama, i intenzivno učio. Posle batalio, ali smatram poznavanje korisnim. "mir" smatram ljudskom idejom, ali je to ono što ga čini mogućim, svako ko je želeo mir, našao ga je, u čemu god da se dovoljno trudio da ga pronađe. Samo napred, čitaj, idi u hinduizam, nije bitno kako se šta zove
Aurora, pa'ni mi na grudi! :) Slušaću, mo'š ovde, mo'š na pevete
eeee šta da vam pričam..sve znate i bez da izustim reč..nije to samo kod mene..primetio sam da masa ljudi tako..čak i ovde..da li je zbog nas samih, zbog ove jebene zemlje, zbog ekonomije, jebem li ga..ali je tako...nekako, nešto što se ne može opisati..a u stvari možda i može..ako se čovek baš potrudi..ali nekako nema želje da se trudi, jer već unapred zna da nema šta da kaže novo, jer svi to videi..a problem je to..to o čemu pričam..razumete me, znam, jer se i vama dešavalo..ma svima..i nekako nema rešenja za to...
stratimire,nekad me oduševljava kolko si koncizan...
da, da...takav sam..žene prosto padaju u nesves n moju konciznost...
Osećem se ko govno u PM : /
I neću da se kupam!