Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ма ш'а брате, спичим макину аутопутем, ту сам за сат, два... Толико ми треба и до Новог Београда, а тамо стално идем на кафу. лолололо
Хахахах. Па добро, јесте тако. :)
Da li vi verujete da me danas toliko mrzelo da odem u prodavnicu po osnovne namirnice poput hleba i cigara. I nakanim se, odem i kupim smoki i čoko smoki. I sad razmišljam do koje granice kretenizam ide. Ja sam zadivljena.
Верујем. И ја сам такав...
Znači strava. A najgore je sad i da hoću da idem ne mogu, jer je sve živo zatvoreno.
đe ti živiš kad nemate dragstor? kako funkcionišete bez piva, ako nema da se kupi u ovo doba?
Хахахах. Бедак.
Овде трафика ради до 1, тако да ми је кул. :А
Pa obezbedim se u subotu.:)
Ma ima al mi daleko, mrzi me da sidjem do trafike koja mi je na sekund kamo li da idem do dragstora.
Такође. Драгстор ми на 15 минута...
Meni mrsko motati cigar, a strašno mi se čibuči.
Kad se probudim u neko doba noći ima da smotam kamilicu.
Graficka mi je umrela od smrta. Sad moram preko moba da nolajfersim.
Izgleda da mi je idiot od zubara nagnječio nerv dok je radio status, sacam bio u hitnoj i kažu da samo pijem Brufen i da trpim... Jebem mu mater retardiranu!
Jao, Dželo, ja imam fobije od zubara... Sad ne smem ni da odem... kreteni.
Skočko, samo da ti kažem da sam ODUŠEVLJENA avatarom, obožavam tu slidžu koju si stavio. Divna je. <3
volim da motam, volim da pušim..avaj..
volim zubara, idem redovno
avatar..nako nije mi loš..malo patetika ovo ono.
хоће да те дрогира лековима па да ти га виста уста
e da dzelo, tako bilo i meni za zub, po proslo, men ap!
ustanem ja danas, operem zube, presvučem se iz spavajuće u regularnu opremu, napravim si kaficu, sjednem za komp i krenem da se isteže sva kad ono škljocnu nešto jebotbog i uklješti se nešto u leđima. Toliko me zabolilo da sam mislila da ću pasti u nesvijet, bolilo me disanje jbt, dovukla sam se do tableta, ruknula 3 nimulida i legla na pod plačući ko kišna godna. kad je popustilo malo da makar mogu disati normlano dopužem do kreveta i legnem. i ležala sam satima.... sad je kao bolje, jest da mi je lijeva ruka poluparalizovana i da ne mogu okrenuti glavu u lijevo.... i na to sve me mater nazove i ja joj kažem šta je bilo, kaže ona namaži nekim gelom za ta sranja, reko jebeš mu ga mama ne mogu sama leđa namazati, a ona će meni, ko te jebe kad nemaš momka.... ONO, EKSTRA JEBEN DAN
Еклипс- Еклипсина кева 0:1
Ahahah, jadna Eklips:D