Moram nekom da se izjadam :((

1. kselomir se navuko na kokain!!!!

2. Enemy ti menjaš Eleka dok on nije tu? :P
    I ne, to ne samo da zna da bude gore, zna da bude mnogo gore zato što je meni jetra kao prosečnom alkosu, al' mi se jebe, koka kola je koka kola.

3. Ovaj gori od mene. Ko prati kup - zna. :)

4. Da. Zar danas nije 9?

5. Nato, uze mi reč iz usta :)) Čak sam i proverila datum, reko' da se nisam ja zabrojala koji dan :)

6. Enemy ti menjaš Eleka dok on nije tu? :P

Не д'о бог, тог манијака да мењам х)))
    Нег' онако, причам из искуства :Р

zato što je meni jetra kao prosečnom alkosu, al' mi se jebe, koka kola je koka kola.

Поред мог рођака у болници је лежао лик који је зарадио цирозу од кока коле. Истина лик није пио воду уопште, неких 7-8 година, али вероватно и са мање може да се добије.

7. Ne znam sta cu sa sobom, mislim da cu iskociti iz svoje koze. NEKA ME NEKO VODI NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8. Ајмо Соул напоље, не могу ни ја више да седим...

9. Ај и ја ћу.
    Само дођите у Јагодину.лоло

10. I pored sve govnjivosti koju je sadržao današnji dan, uspeo je da se pojavi mlaz mokraće na torti. Ban od televizora u momentima kada se emituje jedna od retkih stvari koju bih pogledala, u ovim momentima odvojenosti od dividijeva sa filmovima i dobrog interneta.

11. Ма шта, Јагодина ти је ту, да пљунеш. ;)

12. Sve vas pozivam na kafu i rakijicu kod mene.

13. Hajde, do jaja, enemi, u 10 na trosarini, pa palimo kod Palme.

14. Jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa

15. Соул, мени ако је Јагодина на пљувомет, трошарина ми је у дневној соби. Лололо
    Ту сам за 10 минута, али нећемо да се бијемо, а? х)
    Стромборн, заблеј и ти са нама, јебеш теве. Идемо код Скочка на кафу и ракијицу.

16. Ne zanima me, ima da dodjes :P
    Ne bre, ja sam totalno protiv nasilja...
    To bre Skocko, kako se mi samo fino druzimo ovde :)

17. Енеми, о'кле си?

18. ФРСТ ВРЛД ПРОБЛМС ИНЦ:

Много сам волео Веном, дуго сам баш готивио тај бенд, и задржавао позитвно мишљење о њима засновано још у клиначком периоду. Временом сам их све мање слушао, а у последње време су чак почели да ми иду на курац. Имам потпуно различито мишљење, не свиђа ми се више уопште. Јебем ти живот, како сам могао да захејтујем Веном. Можда маторим, можда полако пуцам са мозгом, јебем ли га.

http://www.youtube.com/watch?v=E6WAGn76eAc

19. Из смогом окупане, империјалистичко, капиталистичке престонице.

20. Бурзуме, јеботе, то се свима дешава. Ил' те смори, или укапираш да си био напаљен и да је бенд у ствари срање.
    Као ја и Слипнот нпр. лололо

Да, Енеми, баш си близу. :Д

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.