U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jao to moja devojka koristila, fuj majku ti jebem kolko je to odvratno kad se rastopi pa iscuri ko govno sve nešto braon-narandžasto
pa ne mora da znači da je braon, ima raznih boja, meni su ove bele
Liklt, šo ih koristiš?
jao to moja devojka koristila, fuj majku ti jebem kolko je to odvratno kad se rastopi pa iscuri ko govno sve nešto braon-narandžasto
Реци девојки да те ставља то у дупе него у вагину
pa zato sto mi reko ginekolog. da je iz zadovoljstva koristila bih anal perle.
Ja sam se jednom tuširao kod cure, nisam im'o svoj gel za tuširanje već nađem neku njenu bocu, natrljam se fino, mirišuši...
Kasnije pita ona mene: "Jel', baš fino mirišeš, čime si se ti to tuširao?" Pokažem ja njoj a ona koma! Objasni ona meni da je to sapun za pranje vagine, da ne kažem, pičke. Kasnije me zajebavala da mirišem ko pička.
Ne znam zašto sam ja ovo podijelio sa vama al' eto.
Вагина је кул. Видео сам једну једном.
Ne laži!
Она те је на овај свијет и донијела а не рода ако на исту мислимо.
едит
не трчи на тему не јадам се због тебе девојчице
Па на телевизор! То се рачуна, је л' тако?
Nervozna sam, nemam cigara, ne spava mi se, sutra izlažem neki kurac na faxu, a ne radi mi se to, gladna sam, da Enemi dobro si pročitao, gladna, a cimerka nabraja svakojake masnoće. Možda noćas umrem (od gladi) pa povodom toga želim da se oprostim.
Па узми једи... Боже ме сачувај, ове жене.
Neću, pa nek crknem. A crći ću. :)
Crkla mi baterija na lapu.
Једи бре, сутра ћеш да се занесвестиш! Лололо
Ma sutra ću ja da stulim jedan masivan doručak. :)
Oooooo Pufna jebo te lebac, pa gde si?
Eve me. Crkla mi baterija na lapu, prazan mi frižider i imam nesanicu.
Šta je s tobom?
Ista nam je tuga. Samo što sam ja na utikaču, ne treba mi baterija. :)
Bioritam mi se preokrenuo, ne spavam dovoljno, ne spavam kad treba, jedva jedem, dosada me izjeda, uskoro ću početi da smrdim na lešinu.
Treba sutra da jebem dve ribe, pa ne mogu da se odlucim koju cu prvo. lololo