Moram nekom da se izjadam :((

1. Najgora noc u mom zivotu

2. Raskinula sam sa deckom posle skoro 2 godine. A u isto vreme mi se svidja drugi, i nemam jebeno pojma sta cu da radim.

3. idi jebi nekog trećeg, ko će ga znati, možda je bolji od obojice ovih... ololol

4. e svidja mi se ova burijeva opcija
    a mozes i da ih jebes sve zajdeno. :3

5. Приметио сам да жене увек нађу резерву пре него што раскину.

6. Raskinula sam sa deckom posle skoro 2 godine. A u isto vreme mi se svidja drugi, i nemam jebeno pojma sta cu da radim.

E ovakve devojke bi nabio na neomašten kolac direktno u čmarinu, fuj bre, imaš dečka dve godine, a zaljubljena u drugog...Jesi se zapitala možda dal te taj dečko skojim si 2 godine u vezi voli? Uuuu šta bi ti sad sve rekao al bolje da se iskuliram da ne dobijem banančinu, al tako rado bih ti se sad isprdeo po faci, sram te bilo da te sram.

7. pff, pa normalno, mora const. da se jebe nešto...
    http://www.youtube.com/watch?v=MI_-GnV65Sg
    lepa pesma

8. Petre, prvo, nemas pojma sta se desilo i ne mozes tako neobavesten da osudjujes. Zapitaj se malo.

9. Брате ЛикИт, лепо је то, ал што се онда правите фине, ШТО!? х)
    Да ми знамо да су таква правила и ми би то радили. хР

10. al tako rado bih ti se sad isprdeo po faci,

Хахаххааххахахахахахахахахахахахаххаах! Умрећу!

11. Hahahahahahahahahahahahaahahahah

12. hahahaahhahaahahhaa car. y u go in veza ženo. fuck slobodnim kursem :3

13. Pfffff gotovo, udajem se. Jebe mi se za sve.

14. бури
    bosna izgubila?

Jest stvarno jebiga Portugal institucija ali sta ces, krivo mi sto i crnogorci ispadase stvarno sam volio da prodju ali sta ces jedino od EX -yu hrvati prodjose a realno sve reprezentacije osim makedonaca su mogle igrat na prvenstvu

15. Пера је мало... Нервозан. лололо

ЛикИт, јес лепа ова ствар.

16. Odanost je vrlina koja krasi samo pse izgleda. Nažalost.

17. лепо је то, ал што се онда правите фине, ШТО!? х)

ja jok :3
    nemo se udaješ, treba posle da peres veš i sudove i da te boli glava kad ti ponudi sex.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.