Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Poslala mu PVT.
Marcipan?
Cakana, na pogrešnoj si temi! :P
Ako ti tako kažeš...
Jes, ja kažem, osim ako se ne žališ na mene ili si jela neki gadan marcipan. :)
Bogamu, al' narod pobudali za sat vremena.....
Ma jok bre, po tom pitanju je sve u savršenom redu. :)
Pokušaj da ne očekuješ zahvalnost za bilo šta učinjeno i bićeš o.k.
Ne očekujem zahvalnost, očekujem prostu kurtoaziju da me oteraš u pičku materinu ako se tako osećaš, a ne da gatam u plećku pitajući se šta misliš. Suma sumarum, draže mi je kada si iskren i odjebeš me po kratkom postupku nego me zavlačiš i praviš brižnim idiotom.
Последња два поста су сажета моја борба са људима. х))
+++ лололо
+++ лололо
Да. Борба. Хњо хњо.
:)
А јесу потрошна роба, јел да енеми?
Ето, тако ми често последњих година дођу жуте минуте и често ми онда дође да отерам све у три лепе, па онда кренем да ширим негативну енергију, па онда напишем деструктивну и демотивациону дефиницију, па изпиздим што ми је људи хејтују, па ми је модератори избришу, па онда испиздим што ми је дефиниција избрисана, па још више испиздим што сам је уопште и написао, а све ово је последица многих других ствари о којима бих могао роман да напишем.
Не тражим помоћ, не тражим сажаљење, не тражим разумевање. Дошао сам овде само да се изјадам. Ова тема за то и служи. Да се изјадаш к'о човек.
Ваљда ће људи игнорисати ову поруку.
Decko nece da se 'vata sa mnom, kaze da me postuje.
Soul, zezaš?
Da. Dosadno mi je i nemam decka, pa sam ga izmislila :PPP
ja se mislio jadati kako su se sve žene razbježale kad sam okačio dvije svoje slike, ali kad pročita' ovo soulovo moje nema smisla...
Aha, onda ok :) Mislim, nije ok što nemaš dečka, al' će bar hteti da se 'vatate kad ga nađeš, za razliku od ovog imaginarnog :)
pročitao sam ovaj nick kao forget-me-nat
Ахахахахахаха, па тако ти и треба кад бичујеш људе... :Р
Forget, ovaj imanigarni je bas slepac neki teski :)
Enemi, zasto me stalkujeeees?