Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Пера кобјаснијо ахаххахахахахахахахаха
Koliko sam razbijen i umirem od smeha citajuci ove vase postove.Uf.
Žene, za sve su žene krive...
Jebote Petru Pane, decko, sto mi ides na kurac kad nisam jebeno varala nikoga??
Тек ћеш! лололо
xexe pero, šala, pošalica, uzmeš šušaš cil ili ambijent i piješ persen, sve ti ravno do kurca :3
+1
Е тешке су ми ово теме, ја сам емотиван човек. ЈА ВОЛИМ ДОК ЈЕБЕМ.
Ајде ћао!
Ako se udaš za mene nećeš ni prat' ni peglat', imaćeš kućnu pomoćnicu (dobio je ja u nasljedstvo skupa sa mnogo eura i viletinom), jedino što je tvoje je da trošiš pare i da mi rodiš nasljednike Vuka, Vukotu, Vučinu i Vukoja.
Čuj nisi varala, a u čemu je razlika između fizičkog varanja i toga što si zaljubljena u drugog tipa dok si sa dečkom 2 godine? Kako si uopšte došla u situaciju da se zaljubiš u drugog?
CCesto Neshvacena,nije ti ovo Bravo.
LOL
koji ste lol. odo i ja LOL
Punjac, moram nekom da se izjadam.
шта радити кад вас превари риба и после вам каже да вас воли и баш се труди да се помирите итд..? маму јој јебем да јој......
Ima neko raspolozen da mu se jadam?
CCesto Neshvacena,nije ti ovo Bravo.
Хахахахахахахххахахахахах!
Ma svaka tebi cast, decko, stvarno.
Prebijes je i pitaj jel me jos volis ako kaze da onda ubijes tog lika i zivite srecno do kraja vasih zivota
Neshvacena, pusti.... ne vredi ovde uplitati se u prepirku sa nekima.
Je l ti ona priznala da te prevarila ili si saznao od nekoga, ili se samo sprdas?