U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sam se opet razboleo nešto da mu jebeš sve. Spremam neku ekonomiju za sutra i emotivno sa rastrojena osoba, ako me razumete.
A nemam više maramice, preš'o sam na toalet papir kad je skladištenje slina u pitanju.
A nemam više maramice, preš'o sam na toalet papir kad je skladištenje slina u pitanju.
Tvoj avatar nam itekako dočarava situaciju.
Ma u Japan da se opamete! I pirinač svaki dan. :)
Ja inače, stvarno, izuzetno, mnogo volim da se smejem. Ali zadnjih nedelju dana imam osećaj da će mi se slomiti faca ako razvučem osmeh, toliko mi je nešto sve mrsko. A i ovo je treća temperatura za nedelju dana, plašim da se da nemam neki koksaki virus.
Postao sam introvertni mrgud. I zima me deprimira. Više, što je mnogo mnogo je. 'Oću sunce, ne može se više ovako.
nemas cule koksaki, daleko bilo
Ne mogu jebeno da vjerujem da će jebeni VIP Sjevernoirci moći da gledaju utakmicu reprezentacije, a mi ne. Jebem ti sve, još uvijek ne mogu da vjerujem da je tako oštra kazna izrečena zbog nekih jebenih retarda... Zbog nekoliko nadrkanih majmuna da ispaštaju svi ostali navijači... Jebeni Platini i jebeni huligani i jebene pizdurine olinjale, olindrane, italijanske, od karabinjera, pičketine žabarske izjebane. Znali su da dolaze divljaci jebeni, što ih nisu vratili u Srbiju?! A i ovi naši levati jebeni, što su ih pustili, u usta ih jebem glupa, magarci maloumni. Stoka glupa u tri lijepe materine nek se gone svi, na goli otok nek tucaju kamenje ili da se poubijaju međusobno i nikad više ne uđu na stadion, majmunčine jedne glupe. Zar se tako voli svoja zemlja, jebem ih u mozgove nezrele, pun mi je kurac više tih kretena navijačkih, zbog takvih jebenih manijaka ne može više ni da se ode na jebeni stadion, i kako onda klubovi da zarade pare?! Zato i jesmo jebeno najjadniji, a stadioni su livade šugave, samo što vikendom zadrže stoku u štalama. Izvinjavam se zbog jebenog vrijeđanja jebenih životinja.
Šta to beše mozak?!
Reprezentacija tako dobro igra da je stvarno tragedija ne gledati.
Kakva je da je, naša je. I jeste tragedija ne gledati je, pa i da igraju loše, opet je tragedija ne gledati ih.
Jeste tragedija. Mada posle sranja u Đenovi i sramote protiv onih amatera iz Estonije šanse za kvalifikovanje su minimalne.
I zatvorenici po zatvorima su nasi,kakvi takvi,al nasi su,ajde da ih pustimo iz zatvora?tragedija da mladi ljudi truju po zatvorima.
Nisu krivi Irci sto mi pravimo sranja,oni zasluzuju,mi ne zasluzjujemo.ne zbog prekida utakmice,to se desava i desavace se,vec zbog toga sto nase interese zastupaju Karadzic,Djoric,Pizon.oni nemaju uticaja ni treceligasu iz male krsne.
Šta pričaš ti, kakav trol...
Pa ne znam drugacije kako da ti pojasnim.cekaj da pokusam sazetije..."sa ovim ljudima na celu saveza,bolje i ne zasluzujemo,nego da nam oduzimaju bodove,prazne stadione".
Pa nisu ljudi na čelu saveza išli da prave sranja u Đenovi.
Pa nisu ni organizovali utakmicu...Dobro se zna na koji nacin se mogu uneti baklje na stadion.a da ne pricamo o klestima.Da imamo makar neki uticaj,ne bi nam bodovi bili oduzeti.
Imamo uticaj, ali imamo i kretenske navijače koji ne znaju da liječe frustracije van oka kamere.
Nemamo nikakvog uticaja.navijaci jesu kreteni,al je nemoguce uneti baklju ili klesta,a da ti neko to ne dopusti.posebno u italiji.klasicno izreziran incident...
Osećam se kao terminator kad mi se zaglavi metalni dio na kaišu pa moram šarafcigerom da ga skinem sa sebe....
Napalila mi se soba! Sve više i više vlaži u ćošku i fleka postaje ogromna. Taman kad sam pomislio da sam zaista toliko velik ovlažil da su i zidovi počeli da luče mokrinu na moje zmijsko telo i zelene očurde. Setio sam se činjenice da se sneg na krovu topi i da je zgrada novije gradnje.
Sve to implicira da bih se sad najebavao majke krvave i investitoru i izvođaču radova đuture, da je stan moj. Pošto nije, boli me kurac neka vlaži bar on kad već žene neće.
Kada bih ja sada napisao šta mi se sve desilo samo u zadnja tri dana, komotno bi se tema mogla zaključati.
mene boli glava.