Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Мој професор информатике је педофил. Ал оно, прави. Имаш пет ако избациш сисе. Одговоре на контролном ти каже ако му дозволиш да скакуће са руком на твом рамену. Девојке могу да имају 5 једноставно великим деколтеом а мушкарце ко јебе. Толико.
Mimi sataricu u ručicu i sledeći put po ručici...
Mamu im jebem, fuj.
........
moj jad za danas je što ću jebati nekom mater od roditelja nesnosne dece koja mi prave zijan po kući a roditelji mrtvi hladni, bole ih dupe.
Držim malopre tetrapak djusa u jednoj, i praznu čašu u drugoj ruci. Umesto da prvo promućkam djus, ja prvo sipam isti u čašu i promućkam tu istu punu čašu!!! Sve mi otislo po tastaturi!!!
Jebem ti državu koja ima sneg.
Sad ce da se otopi :)
Eee, super onda.
U tom slučaju, sve mi je do jaja. Ne moram da se izjadavam. To!
:пада у несвест:
Hipnos, dušo, budi mirna.
Ја сам чуо да у Русију и те тако скандинавске земље има снег. Сад шта је ту истина...
To ti kažem, a kad nema snega zna se gde se ide :D
Ekskuze mua! :)
Te države su mi tek šitčina. Ne bih živeo u Šveckoj pa taman na svakom ćošku imali fensi restorane u kojima se ljudi pipkaju salvetama po usnama nakon obroka, a konobari nosili pingvinske uniforme. Mrš.
Dakle, idemo na Kubu, ako me razumete. :)
Hahahah jaaaao! Bolji si od moje provučene zezalice, ako me razumeš.
Hahahaha kuba! TO! :D
Ја сам пре за Јамајку.. ТАМО ИМА ПЛАНТАЖА САМО УЂЕШ И НАБЕРЕШ, НИШТА КИНТА!
Pamtim ja sve. ZNAM da me razumeš. :)
Tulume, taj neki rad
http://www.youtube.com/watch?v=9ChADh1zt5I
e majku im jebem pa ovi tačno hoće da me unište sa školom :)
ja noćima ne spavam i oni sada dođu i kažu ispit u četvrtak :D
Lol Buri bar si zavrsio rad :)
Evo, da se požalim da sam lenština neviđena i da me sada sramota, ali kada može Buri, mogu i ja! :) Valjda...
Pravda za lenštine!
jesam, i zadovoljan sam kako je prošlo, al ovi definitivno oće da me osijede
pazi, mene odavno na fakultetu smatraju za nenormalnog, kada se priča o neprospavanim satima... evo sad sam od petka ujutro spavao jedva nekih 6 sati i sad idem opet na učenje...