petak uveče, a ja nisam izašla no učila fiziku. kuda to sve vodi? postajem li odgovorna, postajem li dobar student?? čak mi je i majka rekla :sine, svaka čast:
obično mi samo kenja
koji LOL ljudi moji, koja šega!
Jel se samo meni čini da je sve manje kvalitetnih pljuvača kalibra ćera i ziclon a da u kartici definicije nikad nije bilo više gluposti
Kako objasniti ovaj fenomen?
Kod mene u zgradi, u jednom od ulaza, na jednom od devetih spratova živi neki debil kome smeta što mačka šeta po krovu i kome je izgleda glavna preokupacija da ne-znam-ni-ja-šta radi sa mačkama. Moja nestala prije nekoliko dana (i prethodna je misteriozno isparila), a prekjuče i od jedne djevojčice. Ako ikada saznam ko je leteće ki ptičica sa devetog, krvi ću mu se napiti i sam sebe u dupe će jebati.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
mali otišo za dojčland a sjutra nam 6 mjeseci... Ma divnost...
Kostiću, drva treba da se icepaju, ne iscepaju :)
Стефко, ја то рекох овде:
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=269#post_1703764
Баш због таквих ствари...
kostiću troluješ?
e a dobiju li se koljenice od prasića?
Rođoooo, što si umrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?!
хладно
na 98 koma 2 posto stala igrica. kakav decxko.
хладно
petak uveče, a ja nisam izašla no učila fiziku. kuda to sve vodi? postajem li odgovorna, postajem li dobar student?? čak mi je i majka rekla :sine, svaka čast:
obično mi samo kenja
koji LOL ljudi moji, koja šega!
Vrlo, vrlo glupa izjava.
Попио сам воћни јогурт од шумског воћа и зарадио дијареју.
Ја сам зарибао, о' да рикнем...
Немам идеју за дефку.
Upala svih mogućih mišića. Ni da se smejem k'o čovek ne mogu, 'bem ti.
Jel se samo meni čini da je sve manje kvalitetnih pljuvača kalibra ćera i ziclon a da u kartici definicije nikad nije bilo više gluposti
Kako objasniti ovaj fenomen?
vjerovatno su se ljudi umorili od toga, ne mogu sve da postignu jebiga
Смутное времја...
Kod mene u zgradi, u jednom od ulaza, na jednom od devetih spratova živi neki debil kome smeta što mačka šeta po krovu i kome je izgleda glavna preokupacija da ne-znam-ni-ja-šta radi sa mačkama. Moja nestala prije nekoliko dana (i prethodna je misteriozno isparila), a prekjuče i od jedne djevojčice. Ako ikada saznam ko je leteće ki ptičica sa devetog, krvi ću mu se napiti i sam sebe u dupe će jebati.
gladni ljudi, jebiga.
Peder koji je to uradio jadnim životinjama će da se najede onda svojih govana. Sve će ih pobijem. Ne mogu skontati kako neko može biti toliki gad...