Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja sam sila, narucito po pitanju kahve. :*
    UBR, opet su ti ispretumbane reci. Ili sam ja. Ali opet, ne prija mi. Ja sam sila. Menjaj raspored reci, molim te.

2. Evo promenih red reči, jel' valja ?

3. Prva Damo, verovala ili ne, za mojih 27 godina nisam popio nijednu kafu :)

Ma jeste. Imam ja isto ortaka koji tvrdi da nije probao nijedno energetsko piće (aj da tu uključimo i Guaranu)! Nisam ja apsolutno nikakav zavisnik o kafi a tek ne o energetskim pićima. Naprotiv, jako retko pijem Red Bul i ta sranja. Kafu maaalo češće, ali i to prilično retko, fazon jednom u nedelju dana i mislim da bi trebalo češće da je pijem. Ali baaaaš nikad, to mi je malo više čudno... :) Aj kad sam već tu, da vam se izjaham: mlogo me mrzi d' učim!

4. И ја бих да се изЈАХАМ, али не знам кога или шта треба да ЈАШЕМ.

5. Uzeo sam gutljaj gorke kafe ako će vam biti lakše :) Dakle, probao jesam. Popijo, nisam.

6. И ја бих да се изЈАХАМ, али не знам кога или шта треба да ЈАШЕМ.

Tvoje probleme. Ja ti pomazem da sidjes sa njih.
    S ljubavlju,
    Kafoholicarka na drogama (lekarskim)

7. mlogo me mrzi d' učim!

Ne brigaj, nego cekaj roditeljski (ako ga imate) i kad roditelji vide ocene, ucices, veruj teta Kafoholicarki. Ili lezi na krevet, uzmi knjigu, citaj i zaspi. Nekad sanjam ono sta sam ucila, pa to i naucim.

8. Tvoje probleme. Ja ti pomazem da sidjes sa njih.
    S ljubavlju,
    Kafoholicarka na drogama (lekarskim)

Фала, мЛого! Дакле, доста је било ЈАХАЊА.
    Иначе, био сам поспан па сам попио кафу (без додатне употребе (лекарских) дрога) и ако ме неко сад пита како се осећам, могу слободно да кажем да се уопште не осећам јер се купам свакодневно.

9. Tako, sunce kafoholicarkino, samo tako nastavi.

10. 'Nači PrvaDamo, koi si rezervni psiholog, neveruem! loloolol Na svu sreću, u međuvremenu sam se konsolidovo i uz'o d'učim, za lepu promenu. A roditeljski sam im'o do prošle godine, sad je faks na redu. Danas imam kolokvijum, pa ako ne prođem, moraću neku, pardon nekome da se izjaham, i to pošteno. :D A to za čitanje knjige da zaspiš je najprovereniji metod uspavljivanja, ubedljivo! :)

11. Znaci si video? I ja imam da ucim za fax, a ne da mi se. Ali bila sam na predavanjima, a i radim sa profom, ima ja to da položim :) Za spavanje, i bendže sa martinijem su proverena kombinacija.
    Ja sam tu za jaDanje, a ostalo, pa mogu da ti pomognem da nađeš. Profesionalna pomoč!

12. ustanem jutros u 8 da napravim doručak braći i ispečem 1278493 uštipaka i sve iznesem na sto i sve fino baš kako oni vole namjestim a međedi neće da ustanu jer su se sinoć napili ko magarci.... i sad stoje ti uštipci i hlade se i takooo... jbg

13. Aaaaa, ocu ja ustipke!!!1 Bas mi zao, takvo zlato da propadne...
    Znaci, sramota. Ja da sam na tvom mestu, sve bi pojela. Jebiga, volim, a to sto goji, ma nema veze, ipak su to ustipci.

14. ja bi leba, nema nigde da se kupi, a doručkovao nisam, daklen leba ako ima ko?

15. Ja zamesila leba, ka prava domacica. Zao mi je, pravi i ti.

16. Fuj, uštipci, znate li vi koliko to masti ima u sebi? Kukuuuuu!

17. Aman Damo ženo mila, nije li dosta što sam spremio punjene paprike?

18. А ти покрени вебсајт.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.