U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Join the dark side Skočimišu, Io soi tu madre :)
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/d0b2_dark_side_apron.jpg
Znači pošto su svi dogovori da kao društvo odemo negde za 1. maj ove godine propali, drugarica i ja se dogovorimo prekjuče da ćemo da sednemo na voz i zajebavamo se ceo dan, tipa gde nas izbace i šta ti ja znam. I sad, danas, jebeni jedan dan pred prvi maj, mene sestra krene da ubeđuje da otkažem drugarici, kao, nisam išla s porodicom već tri godine, meni je DRUŠTVO bitnije od PORODICE, ja njih ne volim, i šta sve ne. I jebote, ja bih još i krenula s njima, odjebala bih društvo, ali ne mogu jer je u pitanju JEDNA drugarica. Neće valjda prvi maj da prebleji kod kuće zbog mene. I ja pitam sestru je l' zna ona šta znači odanost, a ona će meni: "Pa nisi kuče da budeš odana". I sad sam toliko sjebana da mi se ne ide nigde. A u pičku materinu.
Поведи другарицу на ту породичну блеју.
Yo dawg, we heard you like your friend and that you like your family so we put you friend in your family.
Који бре курац више око тог 1. маја, ко да је ОБАВЕЗНО да се оде негде... Да ли сам ја једини у овој земљи кога, с опроштењем, боли стојко за ''ДАН РАДА''?
Hahaha, realno, u pravu je Enemi.
ma jebi sestri majku i idi zdrugaricom, možda šta i opališ usput.
'Oću kurac. Ako sam se dogovorila s nekim, dogovorila sam se. (A i neću da me familija blamira. :D)
Pa običaj je. I to jedan od kuljih, roštiljanje, napijanje i tako to. :)
Па онда се кидај и смарај размишљајући
Ма даааааааај...
A dobro, to se zezam. Poenta je da ja sad ispadoh nekakav rob društva, samo zato što neću da pogazim reč. To me iznerviralo.
То можеш да упражњаваш сваког викенда. Мрзим 1. мај.
E ovo. Mislim, ne mrzim, jebe mi se za 1. maj, ali smara što smaraju o njemu.
Naravno da možeš svaki dan, ali nije svaki dan praznik rada, valjda bi trebali da slavimo taj praznik koji samo komunisti poštuju lololo
Pa ne znam, ima se dosta obaveza, a i bar u mom društvu svi su toliko neorganizovani, da je pravo čudo kako se okupimo i jednom godišnje (ove godine npr. ni to nismo uspeli).
Prvi maj je spomen poginulim u Čikagu, na nekom zasjedanju zabolemekitakoje Internacionale su proglasili to kao praznik nekog klasnog solidarisanja, pičke materne.
Za 1. maj treba demonstrirati a ne rotirati janjad i prasad.
Jedino se u bivšoj SFRJ ovo ovako obilježava, ostala civilizacija se zgražava.
Realno, samo je razlika što za prvi maj odeš u džunglu, al' i to se menja...
Ko bre može da upražnjava roštilj svaki vikend? Jeste ludi vi, gde vi živite? Ko ima pare da svaki vikend ide na kampovanja i roštilje?
1. maj je povod da se obločem ko stoka, ženo jebem ti mater radničku.
Civilizacija cela na kurac mi sela, baš.
Realno nit možeš da se skupiš svaki vikend sa ljudima a i Čak je u pravu ko bre ima pare da roštilja svaki vikend, jedva se za alkohol skupi. Volem dodem u šumu, raspalim roštilj i obločem se ko govedo.