Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Roštilj je tu ipak sporedna stvar u većini slučajeva, počni od srednjoškolaca, jedeš pljesku svaki dan u školi bolte kurac, a vikendom alkoholisanje.
To što ti jedeš u školi je gola kurčina da ja tebi kažem lolo
Realno nemoj da porediš pravo roštiljanje sa tim pljevama iz kioska, ta brza hrana i roštilj se razlikuju ko podždriguša i pršuta.
Mogu ja, jebo te roštilj. Pogotovo ljeti. Ljeti roštiljamo svaki drugi dan, ama baš svaki drugi.
Znam da se razlikuju al' dođe ti na isto, k'o da neko obraća pažnju leba ti... A evo Skočimišu se može.
само се мени може десит да испланирам све фино за први мај и онда се пробудим са стијеном у желуцу и не могу да се помјерим с кревета. јебем ти овакав празник
Imam 8 dana da spremim prijemni iz mate za faks, a prespavao sam 90% časova mate u srednjoj i krenuo sam da se spremam tek pre 3 dana. :'(
Ево ганеру ако може ово помоћи http://matematiranje.in.rs/index.php/fakulteti-prijemni-ispiti
За тебе видро стварно немам лијека...моја баба би рекла "Узми мало ракије" :)
Fala, imam već 20-tak testova što su bili na Fonu, ti su najsličniji ovim za Vojnu akademiju. E sad, treba to uraditi... :P
Boli me levi bubreg kao da ga neko dletom udara. Da l' se kamen pokrenuo ili je nešto drugo ne znam. Imam utisak kao da ću da umrem od bolova. :'(
Umire nam Vučica, jebote!
Ušmrči neki lek protiv bolova.
Ujeo me krpelj juče, jutros sam ga izvadila iz kose, cijelu noć mi je sisao krv, majku mu njegovu, sama kod kuće, pa odem do hitne, da mi to malo pogledaju, ali ne umiju naći tačno gdje, navodno imam više crvenih tačkica, valjda nisu ostali rogovi krpelja, izvadila sam glavu i nožice sam mu vidjela, ali nisam sinoć pregledala :( već tek jutros slučajno napipala. Valjda nije bio zaražen, ali eto pijem penicilin, preventivno, pa ćemo da vidimo, i da u panici ne znam gdje sam ga bacila, ko zna gdje je u sobi, je l' živ, moram sve usisati... Možda i preživim...
Joj, Međediću, ne znam šta da ti kažem, nadam se da nije bio zaražen, većina nije. Biće sve ok, samo ti popij tvoju turu antibiotika. :) Mene su juče sreća samo komarci izujedali.
Да се закачио на мене, сам би себе отровао.
ЕДИТ: Ладно сам нашао крпеља под лијевом мишком.
I dalje trpim bolove. :(
Вучице престани да цмиздриш ко како женско.
Buaaaaa, kmeee :'(
:P
e, vučice za šta ti kukaš... ne znaš šta je išijalgija, odn radiculopatia L5-S1... to su muke i bolovi...
A kad sam sjela u autobus sinoć, u momentu me zaboljela glava, baš jako, ne znam sad ni od čega, da li zbog moje putne bolesti ili od tog jebenog krpelja, nisam htjela da pijem tablete protiv bolesti vožnje, mada mi se već poslije 10 minuta mi je loše malo, a ovo je bilo pola sata vožnje, pa sam odlučila, pretrpiti malo.
I šta čovjek da radi ubuduće, da navučem fino majicu dugih rukava , a strpam trenerku u čarape, a smijela sam se kad sam vidjela tako jednog čovjeka koji sa trenerkom u čarape zavučenim ide i šeta gore na izletištu. Da ne sjedim na livadi na deki, već samo na klupi, i budem baš mimo sav svijet ... A tako je lijepo leći ispod krošnje drveta dok prosijava sunce, i i sunčati se...
Nemoj Riha da oduzimaš sebi život bez veze... Da su mu ostale noge u krvotoku... Pa onda se otruj za svaki slučaj, da se ne zajebe neki vampir pa da nasrne na tebe i da zaradi lajmsku bolest, verovatno ne bi umro pošto je već mrtav, ali bi se osećao kenjkavo neki dan. :)
Ups... Shouldn't talk like that... Medvediću, zaboravi sve ovo, ako je i slučajno bio zaražen, što sumnjam bolest se uspešno leči, najčešće jednom kurom antibiotika. :D