Moram nekom da se izjadam :((

1. Haha, vidiš to je zanimljivo kako je čovekov nos selektivan, apsolutno sve što sam praviš, ma kako jako mirisalo ti je podnošljivije nego kada neko drugi radi, evolucija je luda. U pravu si, upravo sam se setila kada taj miris nije dopirao iz naše kuće, nego susedne... Baš nije bilo tako jako prijatno. :D Ali opet... VOLIM! :)

2. Evo idem oma, sve ću lukove iz bašte da povadim, ti mladi nisu baš tako jaki, ali eto... Klin se klinom izbija. :)

3. mmmm, mladi luk, aaaaaahhhhhhhhhh

4. Jako, jako zahvalna biljka, kao i sve sa lukovicom, ako terasu, mož' da gajiš za lične potrebe i da jedeš kao kraljica. :)

5. to kod nas sade kad ne znaju šta bi na njivu - posadiš, zaboraviš, dođeš na jesen i povadiš i eto love :)

6. Ako komšiluk ne povadi pre tebe :)

7. bude i toga, ali samo okreneš pa povadiš njihov krompir :)

8. Bome, nama bili upali u šupu, ali nisu imali šta mnogo da pokradu, pošto su sve stare alatke, pa su valjda uzeli samo neki šlj radio. :)

9. Pa lakše počupati luk nego povaditi krompir...zajebi :)

10. Da, ali zato je mnogo prijatniji miris kada se prže krompirići nego luk. :)

11. Isti đavo Nato, sve se to na isti način radi, guznom vadilicom...

Najprijatniji je miris kad se na taj krompir i luk stavi par kila svinjskog vrata pa gurneš u rernu sa grančicom ruzmarina :)

12. Imaš dodatak na motokultivator kojim vadiš krompir ko od šale....

13. Ja više ne znam na kojoj sam temi :))))))))
    Sad mi mirišu mladi krompirići...

14. I ja isto... Čekaj, jadanje, hvaljenje ili pitanja? Where are we?

15. Je li se to neko priprema da krka u 24:00?? :)))
    Disclaimer: neuviđavno sam se insertovao u trijalog i hajdžekovao novu stranu. U nastavku: Brusov odgovor Deseptikonki na pitanje:

Čekaj, jadanje, hvaljenje ili pitanja? Where are we?

Uživajte u nastavku programa 24h Kitchen Specijal: Post - Poslednji sati

16. Zar je bitno? Gde su mladi tu je i zabava :)

EDIT: a pazi Grofe kako mi je post univerzalan i za tebe i za nju :)

17. Je li se to neko priprema da krka u 24:00?? :)))

JA! Moram da postim dispoštujem ćaleta bar taj jedan dan, eno ga pored mene radi neke matamutike... Ali čekam! Nije mi jasno, nije da nisam jela... I krompira i ribe i sve, ali opet sam gladna, treba mi sir!

18. nema kod mene krkanluk, rešila sam da ne jedem neko vreme...uvek mi je upaljena rezerva. Gladujem sa stilom :)

19. E, da se pohvalim kad sam/smo već na toj temi, mnogo sam manje gladna kako je otoplilo i baš je to super, krenula sam i ponovo da vežbam, plus- posađene ruže odlično napreduju! :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.