Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma ja se ubivam sa biciklom..oću da ripim :)
Ja kad treba uz neko brdo da se popnem hoću bukvalno dušu da ispustim... :) I stepenice, ma koliko sam u kondiciji, svaki put riknem kad krenem na četvrti sprat, ostalo ništa, ali taj poslednji sprat, svaki put crknem. :)
A da nosiš na treći kao ja bajs svaki put posle 40 km vožnje? A? A? A?
Ni ti nemaš lift? :D Ja ne vozim bajs, ja obično šetam. :)
Nemam jadna...
zato ja imam deset puta dnevno dvogodišnjeg gremlina koji ume da otvori vrata i pobegne niz stepenice do babe u prizemlju, a neće da se vrati peške nego traži da je nosi magare...
Joj, Smorka, ja se svaki dan popnem po 5, 6 puta na 6. sprat, zato ovoliko kg nisam imala još od 7. razreda, osuših se :)
Ugradi lift.
Nemam ni ja. :)
Hahhahahha, ne bih da te plašim, ali tako je moj ćale zaradio trajni bol u leđima koji mu se i sada vraća ponekad kad sam napunila tri godine i kad je pokušao da me popne u autobus, do tada je išlo kako treba. :D
Ja ga okačim na kuk i podignem desnomm rukom. Ne opterećujem kičmu, samo dobijam modrice :)
Ja kad idem na pijacu, a natovarim ona kolica, pošto mi je sada tu i baka i brat, pa to kad se nakupi po dvajes kila, i onda teglim. :) Ali ta pijaca je ludnica, kao da je neko zaustavio u vremenu, svašta ima, zanimljivo mesto. :)
Ja se vraćam sa Ade, pa svratim na banjičku pijacu i onda me penzioneri napadaju: "De ćeš s tim biciklom, jebalo te biciklo"..
Biciklo, bicikl, bicikla, kakva reč. U svakom obliku se sreće.
U Zrenjaninu ima dosta ljudi koji natovare sve na bajs, svaka kuća ima barem jedan, uglavnom tri. E, sad recimo u Borči tačno znam, ako izađeš u ovo vreme ima gomila i gomila ljudi koji šetaju kerove. :D
Ma ja ne mogu da se natovarim, živim na brdu, lako je tebi tu u ravnici ča,ča,ča :)
U ravnici svi imaju po biciklu, jebo ih bicikl, to im prvo što pominju u testamentu.
"Biciklu ostavljam sinu, kuću ostavljam ženi, njive ostavljam djeci..."
Jebo to, ja sam danas tri puta gurao kola uzbrdo, pa puštao odozgo, da se upale, ispraznio se akumulator. I nakon trećeg puta stari ipak odluči da ode do komše i zovne ga da dođe sa kolima i kablovima da upalimo.
Koja si životinja Dube!
Opušteno, Dželo, nagib 2% :D
kad ti Bog dao uzbrdicu, ja odmah idem po kablove :)