Moram nekom da se izjadam :((

1. Kornelije, što se nisi prijavio za takmičenje, tamo su definicije dugačke, tvoja bi se fino uklopila, a pročitalo bi je više njih, jer je za takmičenje napisana, jbg sad...

2. Slab sam autor za ono, a i izrazi zajebani. Jebiga, dug primer, mislio sam da vredi.

3. Mogao si da probaš... Al' dobro, sad je gotovo :)

4. Posle dugo, dugo vremena osteo sam onaj kvalitetan strah koji je na samoj granici da predje u paniku. Radnja se desava pre nekih 15-ak minuta. Vozimo se ja i drug kolima (reno 4 zbog ekonomicnosti) i picimo prema jednom selu, put mracan i odjedanput nam se stvara neka kuca sa slabim osvetljenjem i ispred kuce krst koji svetli (na nekoj spisci od 4-5m umotan u neka svetla), tu vec krene da nas hvata jeza i nastavljamo mi dalje, samo sporije i ugledamo neka svetla ispred nas (ima krivina i na samoj krivini kuca) ali nekako jezivo osvetljenje, i ja stajem i sad se premisljamo dal da nastavljamo dalje i u tom trenutku od tih svetala krece jedno malo svetlo prema nama, mi tu vec do daske uplaseni, ja krecem da okrecem auto (a neki nasipi s obe strane) u zurbi kukom sam zakacio nasip i drug krece da se dere i ja uplasen gas do daske i pocnu da lupaju zadnja vrata i tu krece panika i brza voznja, vracamo se u naselje i otvramo zadnja vrata i samo kanta s bezninom, i posle nekog vremena odlucimo da se vratimo da vidimo da nije nesto ispalo....ispala torba s alatom, sva sreca pa smo se vratili. A sad posto sam se olaksao idem da spavam :D

5. Кренуо јутрос од 7 сати на посао а фирма нам дала слободно, ја нисам знао.

6. prehladio sam se u jebenom maju. nos zapusen, kasljem ko stoka. prso sam. trebalo bi da odem do doktora ali nemam kr da ga zovem da zakazem. a i imam neke lekove od prosle prehlade.

izgleda da sam se navuko na kapi za nos, cim ih ne koristim odmah mi nije dobrooo

7. Кренуо јутрос од 7 сати на посао а фирма нам дала слободно, ја нисам знао.

Promašio si temu, maćore, ovo ti je za onu sa hvalisanjem.

8. Што бре да се похвалим, што сам устао у 6 да се спремам за посао и на крају схватио да не радим и вратио се кући?

Плус сам журио да кренем на време зато шо сам каснио :)

9. janpi
    prehladio sam se u jebenom maju. nos zapusen, kasljem ko stoka. prso sam. trebalo bi da odem do doktora ali nemam kr da ga zovem da zakazem. a i imam neke lekove od prosle prehlade.

izgleda da sam se navuko na kapi za nos, cim ih ne koristim odmah mi nije dobrooo

Mislim da ti je to alergija... :D

10. pa sta znam, mislim da nisam alergican ni na sta. ma otislo na pluca, kasljem ko stoka, garant od ladnog piva. ne verujem da su simptomi alergije i prehlade totalno isti...

11. Probaj ti da popiješ jedan šumeći kalcijum ako imaš. E, ako je alergija, trebalo bi da ti bude lakše momentalno. Ako ne bude, onda je prehlada.

12. pokusacu, nikad to nisam pio. jedino nemam crvenilo na kozi a to je valjda neki osnovni simptom

13. Jaka stvar, ne mora ništa da ti bude na koži, simptoma ima milion, ali kažem ti za kalcijum, zato što je univerzalan lek iz kućne apoteke, a i to je nešto što bi ti prvo dali u obliku inekcije kada bi došlo do nekih komplikacija.

14. kontam da je ta ana dobra riba.

15. Da ti bude dobro od kalcijuma treba ti jedno 5 grama, to je onih 5 tableta iz tamne a staklene bočice, proizvojalec Alkaloid Skopje.

16. ne mogu da zaspim.
    ne ono klasicno da ne spavam cijelu noc, ali kad legnem, treba mi bar 2 sata da zaspim, sto me uzasno nervira jer sam navikao da zahrcem momentalno. i traje vec mjesec dana skoro.
    predlog?

17. Lezi dva sata kasnije.

18. hahahaha
    mazni bakuti bendzamina.

19. Mnogo se umori. Trči, radi nešto da se usereš od umora. E da vidiš kako se spava još i nabiješ kondiciju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.