Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Паз' 'вако, уместо да се пичкараш са девојком и пиздиш или шта већ, лепо узмеш, скинеш је од пола на доле, пресавијеш преко колена и испљескаш по дупету, приде када истераш бес је прошашољиш мало међ' буткице где треба а даље ћеш сам да скапираш. И вола, ти истерао бес, обоје срећни и задовољни.
Ma smirio se. Idem do nje na ručak pa kod mene na presavijanje.
Послушај чика пацова :Д
Благо вама, у суштини. :)))
Синоћ клинац није тренуо, фасовао неку упалу уха, па је пало носање, инхалација, сируп, свашта.
Успут писање дефке за куп :)
Малопре ишли у болницу на преглед, наравно - дали нам Панклав после 45 минута чекања. Свакако, Марфи се не крца жуманцима данас, него ми је од две апотеке, потурио другу као дежурну.
И тако...
u ovolikom studenjaku sam jedva našao jedno jedino mesto sa hranom da radi. treba da crknem gladan zato što sam na vaskrs ostao u beogradu da učim, jebem ti kolje?!
Da.
:c
E, Fokuse, pa znaš da svi idu kući za praznike i da ništa ne radi, ne znam što se čudiš... :)
pa to me i brine, kako narod preživi ako se ne nakupuje par dana pre uskrsa? :D ja sam bio tri dana kod devojke i došao u dom da spremam kolokvijume, oj dumrem ovde bre :D
Pa kupuje se pre :) Uzmi knjige, pa idi kod devojke, malo učiš, malo... praviš pauze... :))
još nisam naučio kako da učim kad je ona na manje od kilometar od mene, ne ide nam to ((:
Smorio sam se, štancnuo sam defku pre sat vremena ono dve ocene. Znam da smaram na forumu sa ovim al ne znam šta se događa ovih dana. A još kakvu sam inspiraciju imao jebiga. Sve u svemu, disappointing. Nije ovo udela i milostinja, vidim i drugim autorima skor 4-2 a bacili defku juče. . .
-
bar se ocenjuje, ovako samo skuplja prasinu
leptijebem pa kako i da ti ocene kad si napisao roman, ko će ti to čitati. ja ti odoh na profil baš da je vidim, i ostavio sam je neocenjenu kad sam video onu kobasicu od defke :D
дал да напишем дефку ''ХРИСТОС ЗВЕКЕТЕ'' у фазону - Мунзе поздрав на ваксршљи дан и те муње а?
Nalet inspiracije bio.
Не.
Napiši brate, biće odabrana sigurno.
јес па да ме хејтујете ко јадног стевана