Moram nekom da se izjadam :((

1. a ekonomisti muku muče s bankama... jebote, sve me još na nju podsećaaaaa

2. хахахахахахахахаха
    а професори физичког дебели. Жива истина :)

3. šta i Enemi se češe? Imaš li temperaturu?

АМан читај постове жено! :Р

4. Хидрокортизон и те ствари не користиш?(који сам краљ, предлажем лекове апотекарки)

Istina, može muva i projektilom da se ubije, ali ja preferiram peckalicu. :)

5. To ti je onaj fazon da su frizeri čupavi i doktori šmrkavi :))

U kovača kuća bez kukača
    lolo

6. Nema ništa bolje nego kad te ufati alergija na polen pa ne znaš jel bi se češao po očima ili nosu. Ne znaš hoćeš li prije kihnuti ili uzeti papira i izduvati nos.
    Rekord mi je za sada ove godine 3 rolne papira za jedan dan sve upotrebljeno za brisanje nosa.
    Rekord mi je oko 50 kihanja za 15 minuta, ali to kontam da ću oboriti za koji dan ako odem negdje u prirodu.

7. Rekord mi je oko 50 kihanja za 15 minuta, ali to kontam da ću oboriti za koji dan ako odem negdje u prirodu.

Ne znaš ti kad meni deda pre par godina nije verovao..."ih kijaš na travu, budalaštine, da vidiš kakako će da ti prođe kad skupljamo seno..." i završih na urgentnom..

8. dešavalo se i meni par puta da sam bio blizu sijena, kada se kupilo, jedva živ ostao od kihanja, oči mi natekle, nos ko česma...

9. Seno se inekcijom izbija...
    ...u mom slučaju koktelom od 3 komada.

10. То се зове игла у пласту сена, не?

11. vjerovatno bi i meni trebala da sam nekada ostao nego je to krenulo i ja se okrenuo i otišao.

12. То се зове игла у пласту сена, не?

Dadadaaaa :)))

13. U nepune 4 godine dva babe i jedan deda mi je preminuo. Dedu koji je danas preminuo voleo sam kao roditelje svoje. Rođen je 1925. godine, preživeo logor italijanski u Drugom svetskom ratu, rat u Hrvatskoj, ali ipak nije dalje mogao. Pre godinu i po je postao udovac, tako da ga je to ponajviše dotuklo. Sad moji roditelji imaju samo svoju decu. Plakao sam danas k'o dete.
    Pokoj mu duši!

14. Нек му је лака земља. Дуго је живео, оставио потмоство, испунио је животни смисао.

15. Count Zero
    То се зове игла у пласту сена, не?

Ko da gledam dobro defku... Ne znam šta čekaš...

16. Pokoj mu duši!

A jes i svašta preturio preko glave, bilo je valjda vreme za odmor.
    Meni isto poumiraše tako u par godina, što od bolesti što od žalosti, ostade samo jedna baba koja se fala bogu dobro drži. Imam taman ovde jednu dobru travaricu, pa nek je na pokoj časnom starini i ostalim precima a na zdravlje njihovim potomcima.

17. Spavallica
    cu dumrem na poslu

KO RADI NE BOJI SE GLADI

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.