Moram nekom da se izjadam :((

1. ko gladi,taj dobro radi!

2. Rosoneri
    Padoh matu na popravni.
    pre 10 meseci

Највећа је будала онај ко не научи на својим грешкама.
    Пао програмирање, сутра на математици морам породити мечку да би макар то прошао.

3. Мачак Жућа се није вратио већ 3 дана, нема га. И даље мислим да ће се вратити али ко за зна, никад није одлазио дуже од дана.

4. Mozda je samo otisao u svaleraciju. Hoce oni to.

5. вероватно су га прегазила кола

6. Отишао је на неко лепше место... Нпр негде где га нико неће звати "Жућа"!

7. мени се мачак вратио после месец дана... само је био да прца.

ЕДИТ: е после кад је дошла зима, ја чистио снег и нађем га замрзнутог испод слоја од пола метра. шмрц

8. 4.
    остаје да се надам већу

9. Imam dve trudne mačke. Kome treba Žuća da se javi na pvt, ne primam reklamacije.

10. prati čija mačka koti žute pa pitaj gazdaricu da li je videla tvog Žuću :)

11. Моја мачка се пре неки дан омацила. И то на тераси, значи глупа је ко курац јер свака нормална мачка се окоти на неком скривеном месту. А приметио сам ја да се нешто узнемирила, покушала је тај дан да се увуче у орман, потом и у комоду код двд плејера, у неки простор висок петнес сантима. Глупа на газду.

12. E, jebiga, i moja se omacila pre neki dan. Ali ih je bar sakrila kako treba, ne ynamo gde su, možda i u komšijskoj bašti. :)

13. pustiš miša pa pratiš gde ne ide, tu je možda :)

14. Jedna macka koju smo povremeno hranili je pokusala da mi se omaci u kancelariji u kaucu. Srecom nije uspela, videh je na vreme.
    Kasnije je u taj isti kauc prosvercovala tri maceta, jer smo ostavil otvorena vrata od kancelarije.

15. Moj macak bio u prcangijanju i vratio se sa nekom anomalijom iznad ociju (Cernobilj fazon) i nikako da mu spadne. Prosle godine su mu rascepili desno uvo, a pretprosle zime je slomio kuk....inace dobro jede eto nije lose...uglavnom kad mu nosim da jede ne gledam ga uOči, da ga ne bi sanjao po noćima bez sna...

16. Ma, neka je živa i zdrava. Mnoooogo dobra maca, jako pametna, ne kaki nikad u našem dvorištu ili bašti, lovi miševe, malena, voli da se mazi, ne mjauče skoro nikad, vrlo tiha, dovoljno dva puta da joj pokažeš nešto i nauči, i još nikada ne dovodi mačiće po dvorištu, kad ih ima samo ređe dođe kući. Jedino njena jedna mnogo lepa ćerka sa lokalnim ruskim plavim mačorom (prelepa) dođe nekad, mada bismo mi prihvatili i još neko njeno mače, ali ona ih vaspitava da se sami snalaze. Žao mi je samo što je starija, ima već devet-deset godina, mnogo će mi biti žao kada ode. :)

17. Jebale vas mačketine smrdljive.
    Ljudi koji drže i vole mačke imaju posebnu jarugu u paklu.

18. Ljudi koji drže i vole mačke imaju posebnu jarugu u paklu.

Isto važi i za one sa malim psima. ;P

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.