Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
мидори, нема ни ње нешто
Spavalica, sumatra, ježonja,izi,jelica, jabre, bgbejbi, maloletna...
l
штета у пичку материну...
Tuga, moj Marko, tuga. Zbog vas, ja sam svoj doprinos sajtu u tom smislu dao. I svakoj sam dao bonu.
A Izzie, i ona je nestala.
zene su gej,caskaju ovde o carapicama i loze pacenike,
Ja bih se zamislio na vašem mestu.
Kako to, dok su Dzimi i Dankan i Kurd i Facafaca iz moskve čak, harali vukajlijom, svakim danom sve više i više žena...a sad kad ste vi Mladi preuzeli sajt, spala knjiga na dva slova.
tad je bilo vise pacenika koji im dele komplimente i ulizuju im se,zato i dolazile su
најјачи нестанак са сајт је од стране ситизен, плачем кад се сетим
I tracica je nestala
Ово је претачно.
Olanik, pusti te priče...pitaj Dankana za skor od 36 autorke u 3 meseca...sve dokumentovano i potvrdjeno...
ko im delio komplimente, vodili se duhoviti i inteligentni razgovori...a ne napušavanje...
ne mogu da verujem da je izzie otisla
štas zapeo za izzie, ponavljaš za nju 3 put :)
inače, sad je tu i partizanka, al nema marsovke i prve dame... to su žene, da vam ne pričam
mimix93
I Džoplinka... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
L O L
O
L
Vi kažete otišle, ja kažem oterali ste ih.
i loksi je otisao...
I SHANAAAAAAAAAA............ :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Шана је отишла у Румуњију да студира, а остале.. па оно што каже Јавио