Moram nekom da se izjadam :((

1. i sasvim nebitna :(((

sve ste žene otjerali, stoko, ostale samo ove koje mogu da vas banuju kad pretjerate sa smaranjem

2. једино сам лемају и мулуцу готивио од свих жена на вукајлији, мулуце одавно нема овде, а лемаја ме разочарала онда кад се наљутила због фотошопа са главним :/

3. tačnije vidro samo ti pošto mješalica dođe kao plata

4. hahaah shutiraj sajtuse i teraj ispod stola,tisina bicarke,mrs ispod stola ahahahaahh

5. Šteta stvarno što odoše, baš su bile za vic i šalu dobronamijernu stomak da nas zaboli odsmija.

6. A možda vam je to bio cilj? Da ostane čisto muško društvo, za pes i za seks?

7. Šteta stvarno što odoše, baš su bile za vic i šalu dobronamijernu stomak da nas zaboli odsmija.

8. Ко је остао на сајту, Домину и Артемиду правимо од блата

9. е и бутина је била до јаја

10. ima žemskih, samo su na igrama na forumu...

11. ne znam, ja sam marsovku najviše gotivila

12. Хеви Рејн или Венус ми недостаје :(

13. sve ste žene otjerali, stoko, ostale samo ove koje mogu da vas banuju kad pretjerate sa smaranjem

Vidro, motiviši žene da budu modovi. Odnosno, zbog rodne ravnopravnosti, a i pravila srpskog jezika, neka budu motke

14. ne znam, ja sam marsovku najviše gotivila

она тебе и није баш...

15. Messi mi skratio sutrašnju kupovinu patika. :(

16. kako bi voleo da je pez tu da nisam jedini kome se baca pegla od pickopacenistva ovog

17. Pa kupi bar jednu patiku, poslije drugu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.