e, aj nek mi neko sastavi neko motivaciono pismo zbog kog bih učila persijski
fala :D
Persijski! Pa to je tako divan jezik! Ko zna persijski, na pola puta je do znanja staropersijskog! Koji je takođe divan jezik! Čitati Omara Hajama i Sadija u originalu? Neprocenjivo! Firdusija? Zadovoljstvo za čula i maštu! Hiljadu i jedna noć? Čarobni šareni persijski ćilim! Proročke reči Zaratustre? Mudrost upućena ljudima i bogovima! Nadahnuti govori ajatolaha Homeinija? Slobodarske antikolonijalne težnje potlačenih... Ahmedinedžadove pretnje da će spržiti Izrael? Realan, jasan politički program. Ako mene neko pita, snagu tih reči treba osetiti na primeru živog, jasnog, kristalno zvučnog farsija, sličnog žuboru živog šedrvana, a ne kroz sumnjivo mumlanje prevodilaca... Živeo persijski, jezik Darija, Kserksa, al Savhida, Džalala el Džamada!
Bač nije uočio očigledne znake da danas definitivno treba da batali Internet, malo lajferiše, poduva sveće, lijepo razmišlja, te brljom spere naslage cementa.
1. Banovan glavni nalog (na jedan (rođen)dan).
2. Internet mu radi ko ranjeni DialUp.
Izgleda da imam pokvaren zub. Nikad nisam imala pokvaren zub, a sad ću izgleda imati. Plašim se, i koliko jedva čekam da odem doktoru toliko me i strah. Evo suze naviru... To je to, izvadit ću ga i završit s time zauvijek. Zub.
ubio si s ovom slikom...
fala :D
Persijski! Pa to je tako divan jezik! Ko zna persijski, na pola puta je do znanja staropersijskog! Koji je takođe divan jezik! Čitati Omara Hajama i Sadija u originalu? Neprocenjivo! Firdusija? Zadovoljstvo za čula i maštu! Hiljadu i jedna noć? Čarobni šareni persijski ćilim! Proročke reči Zaratustre? Mudrost upućena ljudima i bogovima! Nadahnuti govori ajatolaha Homeinija? Slobodarske antikolonijalne težnje potlačenih... Ahmedinedžadove pretnje da će spržiti Izrael? Realan, jasan politički program. Ako mene neko pita, snagu tih reči treba osetiti na primeru živog, jasnog, kristalno zvučnog farsija, sličnog žuboru živog šedrvana, a ne kroz sumnjivo mumlanje prevodilaca... Živeo persijski, jezik Darija, Kserksa, al Savhida, Džalala el Džamada!
Eto sad voća i povrća :)
a što će ti onda motivaciono pismo kad toliko želiš, ja da nešto toliko želim dosad bi ga već jeb'o...
pa, ne privlači me persijski baš na taj način :))
Vidro ALLAHU EKBER!
Plače mi Marko na ramenu ovde što ga niste odbanovali za rođendan? saće da se napije i skoči u moraču, jebem ti život okrutan
Bač nije uočio očigledne znake da danas definitivno treba da batali Internet, malo lajferiše, poduva sveće, lijepo razmišlja, te brljom spere naslage cementa.
1. Banovan glavni nalog (na jedan (rođen)dan).
2. Internet mu radi ko ranjeni DialUp.
Pa jebote, Homer J. Simpson bi skužio.
Не разликује се овај дан од осталих. Не тражим да ме одбанујете, боли ме курац.
http://www.youtube.com/watch?v=bTIgHN9KfJY
ćuti, bar nije menuet
vidi ga zero produhovio se postao pro lifer i life coach, bravo decxko
Dajte čoveku odabranu za rođus!
imam 30+ upaljaca...broj onih koji radi=broj dikaprijevih oskara=broj picaka koje je video prosecni vukajlijas :D
Otkud Dikapriju 56 oskara?
eh,da je tako,sad bi prodavo upaljace lolo
jebena klima
upalim je na 32 i i dalje zima u sobi
Izgleda da imam pokvaren zub. Nikad nisam imala pokvaren zub, a sad ću izgleda imati. Plašim se, i koliko jedva čekam da odem doktoru toliko me i strah. Evo suze naviru... To je to, izvadit ću ga i završit s time zauvijek. Zub.
Ne radi mi jutub.
Preimenujte temu u ''Moram nekome dobro da se izjadam''
promenite naziv u "Moram nekome da ga izblajvam"