Kod mene u gradu ispraznili zatvore kako bi bilo mesta za ove sto su kacali privatne fotografije na vukajliju. Sad vise ni na ulicu ne smem da izadjem da me ne bi zajebavali kolko sam ruzan. Cek, pogresan razlog. Sad vise ni na ulicu ne smem da izadjem zbog mafijasa i bandi
Hahahahahaha, nemojte više da me zasmejavate, boli me još više od smejanja. :)
Punoletnice, nisam se setila toga, sad ću da idem da vidim da li imam u šteku.
2 vopsa dnevno. Ova od pola litra. Recimo posle večere da se povuku disciplinovano iz čaše. To bi trebalo da reguliše pesak u bo ooo oo oobregu.
Smrzla si bubreg na trgu za NG. Jel se javljaju drugarice što su bile sa tobom? Ne? Ulenji ti se boo ooo oo o breg! od ladnoća. Zajebi modu zimi i sabijaj pivčugu. Valjda je priroda bila poštena da ti da dobru jetru. proveri ;-)
Naćemo nešto drugo ako ti se gleda :)
Možda pustim "Građanina Kejn"-a kasnije. :)
Daću ti ja acc za starlive poker, skini ga i igraj, uplatiću 3e i kuliraj :) Zaradi nam nešto para. :)
Buraz, pusti me kocke, znaš gde radim. :D
Zaboravih na sekundu :D
Jesam mrzovoljan, ali opraštam ti. :)
Dočekao sam Božić uz Perspektivu od SARS-a, Baju pustili tek oko jedan, kad nisam zapalio konobare i kafanu. Konji
Kod mene u gradu ispraznili zatvore kako bi bilo mesta za ove sto su kacali privatne fotografije na vukajliju. Sad vise ni na ulicu ne smem da izadjem da me ne bi zajebavali kolko sam ruzan. Cek, pogresan razlog. Sad vise ni na ulicu ne smem da izadjem zbog mafijasa i bandi
Boli me levi bubreg opasno. Pijem vode i dalje boli. :'(
Pre pola sata sam pojela pola užeglog gorkog jezgra semena kajisije. Sve sam bacila. :(
voda definitivno leči bubrege
prodaj ga pre nego što sjebeš to skroz
Ih ko da će neko kupiti bubreg sa kamenčićima i peskom. Mogu da dobijem samo 50 para za njega. :)
Popij uvin čaj, možda to pomogne.
ih,peskoviti su već više od pet dina,voda ne pomaže.ako ti desni kako treba,bar SE IZVUK'O,LOLOLOM
50 para se više ne proizvodi
ali svakako pokušaj sa nekim kome fali smisla za humor i jeftinog enterijera u akvarijumu
možda ga usrećiš i sve
sacu da zvucim k'o moja baba,al moguce je da je to od promaje.ili jednostavno nisu bubrezi,samo se tu reflektuje bol.
Hahahahahaha, nemojte više da me zasmejavate, boli me još više od smejanja. :)
Punoletnice, nisam se setila toga, sad ću da idem da vidim da li imam u šteku.
2 vopsa dnevno. Ova od pola litra. Recimo posle večere da se povuku disciplinovano iz čaše. To bi trebalo da reguliše pesak u bo ooo oo oobregu.
Smrzla si bubreg na trgu za NG. Jel se javljaju drugarice što su bile sa tobom? Ne? Ulenji ti se boo ooo oo o breg! od ladnoća. Zajebi modu zimi i sabijaj pivčugu. Valjda je priroda bila poštena da ti da dobru jetru. proveri ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=n-5P2NiQ3lo
Vukica ne pije i ne ide na Trg.
Ona je uzorita srpska domaćica.