Moram nekom da se izjadam :((

1. ma, imamo istu boju kose, to je to
    i previše :D

2. Iskreno, ja mislim da je to kompliment da ti neko kaže da ličiš na nekog, naročito ako se taj neko smatra lepim, zgodnim, tako šta, meni nisu nikad rekli da ličim na nekoga, čak ni na moje, dok bratu svi govore da liči na ćala, ja ni na koga. :)

3. I ja mislim da je zbog kose, više ličiš na onu crvenokosu glumicu... kako se beše zove... jbg sad :)

4. dajte jebenog brkatog turčina da više vidim !

5. ma meni bilo neprijatno, ja nemam pojma ko je, a svi znaju i cijelo veče me zajebavaju, a ja k'o tele gledam... :D

6. Makarone, svi su brkati :))

7. neki crni mladi što se zaljubio u neku žeMsku i čuva je

8. Makaron, ovaj?
    http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/c8.0.403.403/p403x403/10401_295987233855186_1126914519_n.jpg

Aaaaa, upravo su mi objasnili da je moj ideal zgodnog muškarca voštana, albino smrt koja hoda. I ne ličim ni na koga!

9. a mora da je taj, malo i ličimo jebo ga ćaća turski :)

a ona voštana figura je prejaka hahahahah

10. Au, Makarone, pa nisi onda loš :D

11. У овим турским сапуњарама једино пси немају бркове.

12. Meni rekla drugarica da ova žena ima 73, ne znam da li je tačno, ali ako jeste svaka čast!
    http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/sulejman-velicanstveni-1352323014-227688.jpg

Da, taj brka je i meni zgodan, voštana figura je pobeda! Meni se sviđa i tačka! Samo kad se izmejkapira... I promeni frizuru... I podšiša obrve, i obuče kaput, sve u svemu, samo malo modifikacija i super je! ♥

13. dobre ove turkinje, jebote..

14. ХАТИЏЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

15. Radim duplu smenu do večeras u 11, mamuran od sinoć, bolestan i fizički iscrpljen, na Božić. Umesto da sedim sa svojima, jedem i pijem, ja sedim sam u ovom ladnom lokalu. Ako neko može da me oraspoloži, neka pokuša, nemam ništa protiv.

16. Bily, sad ću da smislim nešto, samo reci šta sve možeš da radiš

17. Da sedim i čačkam lap.

18. Pogledaj film brate, horrible bosses

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.