Moram nekom da se izjadam :((

1. Malo smo se zajebavali, ali tebi dodatno podizanje temperature može imati samo negativan efekat. Zglobovi i mišići se vremenom i aktivnošću troše, to je neminovno. Podizanje temperature podstiče amortizaciju. Zamisli tetive i ligamente kao konopce koji vezuju mišiće za kosti, sad zamisli da stalno trljaš konopac o konopac i time podstičeš temperaturu... pa to zamisli u dužem vremenskom periodu.

2. Provirone, sa mojim zglobovima je sve u redu, ne brini se i hvala ti na tome. Ne smem da koristim tu hladno-toplu terapiju zbog kapilara, osetljivi su. Zato polako pustim da se temperatura dovede sama u normalu i onda - sve ok.

3. Gogo, možda će zvučati prepotentno, ali to je ubedljivo najlepši sport!!
    Još ako je lepa, čista reka, kao što je moja Drina = NIRVANA!
    Malo je frka dok ne naučiš, al posle... Pazi, u prirodi si, kad ti je vruće lako se rashladiš, bučneš se, mozeš da odeš gde god hoćeš, da se osamiš, da izneseš čamac na neku obalu gde nema žive duše, skineš se gola i uživaš...
    Obavezno probaj...
    E sad, naravno ja se bavim kajakom na divljim vodama, i to je druga strana uživanja. Kako tu cepa adrenalin... Evo, npr. Grmčićev buk http://www.youtube.com/watch?v=Ffx_eon4tug, najveći buk u Srbiji. Stvarno je dobar, al je nula u odnosu na riu Noguera Pallaresa u Španiji, ispod samih Pirineja. Tamo sam išao 2010. na svetsko, i bilo je: Bože pomozi samo živ da se spustim...

4. Sjajno zvuči! Znači, ovo moje je nešto tipa "početak početak početak", ali nema veze-samo da se ukačim tu i naučim neke osnovne stvari. Vodu obožavam, tako da sam skroz oduševljena.
    Kad sam pitala "A obuka, a treninzi neki?" dobila sam odgovor (drugarica u pitanju) "Bacimo ti veslo, ti uđeš u kajak i lopataj!" :))
    Sad si mi samo podgrejao ambicije! Ha! :)
    Hvala ti Rajderu, ko bratu! :))

5. "Bacimo ti veslo, ti uđeš u kajak i lopataj!" :))

AHAHAHAHAHAH, kakav recept za davljenje!

Prvo teretana, lat mašina, triceps, biceps - noge ti ne trebaju ič, pa posle sklekovi, pa malo guraš kontejnere i tek onda kajak :)

6. Pa rekoh ti bre da cele zime radim na kondiciji ! :)))
    ED: A naša rečica mirna i dobrodušna, nema frke tu. Ovo nisu brzaci i jurnjava. :)

7. ja sam na Uni vozio drveni čamac na jedno veslo, u kajaku sam kao slon u lavoru - niti mogu da se snađem niti mogu da veslam na obe strane....

8. Pa možda neko poslednje takmičenje je bilo na Uni, u Bosanskom Novom... Tačno kod nekog, tzv. Čardaka na Uni, gde se spajaju Una i Sana... Lepo, ali mirno.
    Pa prvih par treninga je živa muka dok ne ukačiš kako ide:
    kad hoćeš da ideš desno, veslaš levom rukom (levom stranom vesla), i obrnuto...

9. Una i Sana se spajaju u gradu u kojem sam ja živeo, sad se zove Novi Grad. Tu takmičenje završava - novski kajak klub postoji već 45 godina...

10. da, da, baš tako... Ispravi me ako grešim, al Novi Grad se nekada zvao i Bosanski Novi...
    P.S. Ako ti šta znači, uzeo sam zlato u svojoj konkurenciji... :P

11. Evo kad sam se već rasplinuo i počeo da se hvalim:
    http://www.kajakss.org.rs/cms/download/klasik-rezultati-bihac.pdf
    Obrati pažnju na K1 juniore.... Skoro minut ispred drugog...

12. bravo majstore, znači kako ne, to je jedan od sportova koje poštujem iako mrzim kajak :)

13. Ovo vam više dođe ispovest.
    U subotu sam se napiJo ranom zorom sa jaranima i celi dan smo proveli u kafani da bi uveče otišli negde 'de ima malih meda. Te smo se oko 5 izjutra uputili kućama i usput razbucali yugo 45 beli na proste činioce. Sve, digli ga na klocne, skinuli točkove, izlomili brisače, izlupali stakla, kočićem za paradajz izbušili limariju i sedišta pokdali sajlOO od gasa i odvalili auspuh i branik. Ja ne znam zašto smo mi to uradili i u kolikom procentu sam učestvovao u tom zločinačkom poduhvatu ali sam siguran da će nas kad tad nahvatati i optužiti za huliganstvo jer se sve to odigralo između vrtića i bazena gde imaju kamere na oba objekta. Ako vlasnik takvog juga ovo pročita ja ga molim z oproštaj i neka zna da se iskeno kajem iako nisam u potpunosti siguran da li sam i ja direktno učistvovao u vandalizmu.

14. Kako se ne zajebaste neKi audi ili dzip da razjebete nego bas juga.

15. Ne znam, sećam se da je bilo pitanje "oćemo da zanesemo juga"... posle se stvari mute

16. Je l' ste ga penjali na barske stolice?

17. Je l' ste ga penjali na barske stolice?

Da smo imali verovatno bih se setio da je to tako prirdno mesto na kom treba da se jedan auto nađe... jbg nije bilo barskih stolica

18. Milos-88
    Kako se ne zajebaste neKi audi ili dzip da razjebete nego bas juga.

+1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.