toliko sam se ubio sinoc da se baba prekrstila kda me je videla.k'o davljenik od 3 dana.imam meru u cuganju.locem dok se ne obeznanim.sada cekam reprizu boljeg zivota.da vidm sta ce reci kurcubic.
Advokado
ČItam knjigu o Srbiji u I svetskom ratu i trenutno čitam opise prelaska preko Albanije. U tim opisima opšte mesto je scena kada vojnici i izbeglice stižu na obalu mora i kada je jedina reč koju mogu da izgovore "hleba". I dok to čitam, potpuno nesvesno i nevoljno zamišljam kako onako izgladneli, promrzli, polugoli i polumrtvi, tumaraju putem i tužnim nemoćnim glasovima izgovaraju "plee, plee". PRso sam skroz.
jesi li ih pekla ili kuvala?
Pečene ne valjaju , a kuvane izgnječene sa prženim susamom, mljevenim sjemenkama, vlascem, bosiljkom i maslinovim uljem su fine.
Je l se jadaš il se hvališ, dedžgo?
toliko sam se ubio sinoc da se baba prekrstila kda me je videla.k'o davljenik od 3 dana.imam meru u cuganju.locem dok se ne obeznanim.sada cekam reprizu boljeg zivota.da vidm sta ce reci kurcubic.
Zvog reorganizacije firme plata će mi kasniti 40 dana, tako da ću sledeću uplatu videti oko 10. maja. Da popizdiš.
bila sam sinoć na nekom 18. rođusu, nikad se u životu starije nisam osjećala:(
Kad ono vidra 20 godina.
Ja bi išo, iz zajebancije.
pa...starija sam od toga..
Šalim se bre.
Bilo dobro?
ČItam knjigu o Srbiji u I svetskom ratu i trenutno čitam opise prelaska preko Albanije. U tim opisima opšte mesto je scena kada vojnici i izbeglice stižu na obalu mora i kada je jedina reč koju mogu da izgovore "hleba". I dok to čitam, potpuno nesvesno i nevoljno zamišljam kako onako izgladneli, promrzli, polugoli i polumrtvi, tumaraju putem i tužnim nemoćnim glasovima izgovaraju "plee, plee". PRso sam skroz.
ja oj dumrem od ovog posta.
probala sam leblebije bez ičega :(
S obzirom na lokaciju posta, pretpostavljam da su ti se dopale.
mhm, imaju odvratan ukus ali biće prilike kada ću moći da probam kuvanu verziju sa mesom, pirinčem i lukom.
Што одвратно, ја грицкам леблебије нако успут. лоло
jesi li ih pekla ili kuvala?
Pečene ne valjaju , a kuvane izgnječene sa prženim susamom, mljevenim sjemenkama, vlascem, bosiljkom i maslinovim uljem su fine.
Tako spremljene i matice za šrafove bi bile fine...
svekrva pravi humus, ne verujem da ću da probam
+1
Чувај се даље од тога, е то јесте одвратно.
dobre su leblebije i zdrave, ja ih gotivim pržene i pomešane sa kikirikijem...
Ja to videla kod neke drugarice, bio me strah da probam. :)
HEJ! Šta fali maticama za šrafove, to je veliki specijalitet!
хахахахахахахахахаха