U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne fali im ništa, gvojze je veliki pomagač u narodnoj kuhinji - eto na primer, staru kokošku najlakše i najbrže skuvaš ako u nju pre kuvanja zakucaš ekser od 15 cm... provereno, rekla mi jedna stara koka...
Džordi, šta se smeješ, neki to i jedu pa zalivaju motornim uljem
Šta su uopšte lelebije? Šta bi sa normalnim jelima kao gra' sa rebarcima, sarma i slanina sapunjara s lukom?
TAKOE VUKICE! Aj pitaj za mene svekrvu kako joj se čini humus. :)
Kontam da se ta ekserčina unutra brzo zagreje, pa samim tim i brže prenosi toplotu, ali i sama pomisao na zakucavanje ekserčine (koja bi kod čoveka bila dužine koca ako uporedimo) mi izaziva neki osećaj nelagodnosti u vezi sa osobom koja se usudila da to prva proba. :)
leblebije su ti kao gloginje, samo nisu crvene, ali ukus i svrha potpuno isti
Istina, zabije se ekser u jabuku, i ona postaje značajan izvor gvožđa... Za anemične
ćuti, svekrva samo povrće i kuvano sme da jede, a ja se zaletela da probam kakvo je, kad se nisam onesvestila...
Ti misliš da ja pričam o pravom ekseru? :)
sad moram dve kesice štapića da pojedem da bih se povratila...
Uzmi glođi batak, pusti štapiće. Za kesu štapića može da se kupi jedan batak u mesnici.
jesi lud, u ovo doba da idem u mesnicu, ti si prso. idem da spavam pa sutra u mesnicu.
Uzmi glođi kolac što Brus pomenu dispereš ukus tih vehabija.
Nemate pojma. Leblebije i humus od njih je specijalitet. Sa začinima i svežim povrćem je delikates! Eeee...
Ma onda se ufati za dube i jebi ga.
murš
Gogo, ovo je specijalitet od njih http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=423#post_2322554
Sad iskreno ne znam da li da mislim kako je to što ponovo nisam skontala foru slatko ili uznemirujuće pošto me je odmah asociralo na nabijanje na kolac uz kuvanje. x)
Inače, khm, da, ovaj preskočimo dalju raspravu gvožđe se vrlo uspešno štedi u ljudskom mehanizmu, organizmu.
Đe da nađem ekser od 15 cenata?
Meni je to skroz micasto što nikad ne kontaš seksualne aluzije u humorističkim komentarima :)
Vuki, znam šta je humus, pravim ga redovno. Al to ti je ko masline:ili ih obožavaš, ili ih mrziš. Sredine nema.
Leblebije su super, ali u kuvanom jelu ih baš i ne koristim. Radije solo. Uz masline i bosiljak, beli luk, alevu papriku..ima orijentalni šmek i seksi teksturu.. :)))