Moram nekom da se izjadam :((

1. Jbga, ne ide se u Hilfigeru po oranju...

2. mene, što?

Probaj s nekim manjim od 25 cm hehe smesno

3. ja sam mazohista. :3

4. Mala Vidra
    ja sam mazohista. :3

To znači da si maza, ne? :awww:

5. Jbga, ne ide se u Hilfigeru po oranju...

!

6. Ja isto imam jedne kaubojke sa takvim djonom, ali mi se u njima mnogo znoje noge kad pada kisa...

7. te skupe markirane stvari se raspadaju k'o da ih sklapaju u pazaru.ionako fensi raja ima novaca.sta je njima tesko kupiti nove maksare,cizme.jedino zna biti zajeban kada neko skuplja novaca,pa oce da uzme nesto fensi,pa se to raspadne.jebi ga,akos bit fensi,moras se i spremiti da trosis.

8. brijao sam se budjavom penom i tupim brijacem preko dva sata...i jos iskasapio sam se ko sjebanost
    ono sto je crno je to sto sam tek posle brijanja izvalio da imam ostar brijac i novu penu sa kojima bi sa 10 minuta sve zavrsio
    majmun mrtvi prokleti

9. Сад ме подсети, ја синоћ ставио нови жилет, јури к'о формула, нема лепшег осећаја него кад узмеш оштар бријач.

10. Ја се бријем тупим говнетом већ пешес недеља и увек попијем кинту којом оћу да купим онај нов фенси фјужн.

11. Ja sam Fjužn bacio, vratio se na Mach3.

12. ne znam kako vi ali meni ona klasični žilet ipak najbolji.
    probao sam te žiletove i ne paše mi nikako, jer imam naviku da pustim bradu ponekada pa sa njima onda brijanje ide teško.

13. Каки сте педери, фјужни, лудила. Ово је, бре, за мушкарце!
    http://www.super-silver.com/imgs_pro_sr/super-silver_pro_brijac-zilet1.JPG

14. to ja koristim Veverice, samo plastični i ne ove žilete jer nema da se kupe - ne umem ni sa čim drugim da se obrijem bez da se posečem...

15. jes kurac, s tim sam probao jednom i umalo sebi prst da odsečem kad se sklopila...

16. Брус, ја имам баш ваки, са све овим жилетима, код нас то на зеленој пијаци продају. :Д
    Енеми, оћу да купим то, ал не могу да нађем јебему матер...

17. TO ENEMY! SAMO BRITVA!
    Otkacam naučio da se brijem britvom, uz par preživelih klanja, mnogo sam zadovoljniji, a i više ne hrčem.

18. ja se prvi put u životu ozbiljno obrijao u vojsci, nije ni bilo ničeg drugog nego takvi "aparati" - navikao se i sad ne umem nikako da se priviknem na ove flafičaste brijače sa pokretnom glavom što se rotiraju oko svake bubuljice, kad god se mrdnu ja kliznem po obrazu...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.