Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ја се прво бријо совим педерлуцима, мек3 и та гомна и летос ми дуне да пробам са жилетом, никад више нећу дузмем оно у руке, мрш говна капиталистичка!!1
Е тај Меч3 имам, сјебо сам се.
ima kupiti žileta bruse, kako nema?
nema tih MEM supersilver - ima drugih vrsta, na to sam mislio :)
Жилетом се некад исечем ко стока, а некад се лепо обријем. Није ни то лоша ствар.
to onda jeste tako brus.
kod žileta su problem oni ćoškovi, sa njima se isiječem ako ne pazim.
Stvarno, koji kurac sa nazivima tih aparata za brijanje, oznake na pola puta između Hare Krišna terminologije i naziva delova mlazne turbine borbenog aviona? :-D
Ovaj neki rad.
Ja se tripujem ovih žileta, a stari i oba đeda se briju sa tim.
A i ne možeš krme da finiširaš sa Žilet blu2 il Makom, nego mora sa žiletom.
Volio bih da probam brijanje sa britvom, al sam nekako previše krmokolja vidio da se olako upustim u tu avanturu.
britva nije problem ako paziš i imaš sigurnu ruku, jedino što sa njom nema žurbe :)
Ma ja se ionako brijem svaka 3 mjeseca. I onda kad se obrijem, možda još jednom u tih prvih sedam dana i onda opet 2-3 mjeseca pauze :D
Al prošla zima, pa sam sad počeo malo češće, nekih mjesec pauze. Nadam se da neću imati neki posao gdje ću morati da se brijem svaki dan.
mašinica + memov žilet (oni stari mem žileti), moje omiljeno sreddstvo za brijanje. brade mislim.
И ја користим ово као Брус и жилете, када користим, што није често јер носим фул браду дуже од године а и пре сам фурао слично, само онако да ударим лајну около и да буде фино и уредно. Те дебиласте измишљотине са тристатри сечива и амортизерима и овлаживачима ваздуха не вреде по' пичке ладне воде и тупи су неоклепан будак. Само жилет јебе. А бритвом бих се бријао да се бријем, мада то неће никад да се деси.
Jebo ti sve to, skratiš trimerom i aukurac, kome smeta strnjika nek pipa svoj glavić ili tuđi ako nema svoj/više voli.
Ја шта год да користим потрошим пуно времена јер ме нервира када ми негде остане мало рапаво па избријавам ко луд или гледам да ли ми је брадица симетрична...
facijalna brazilka - ona bradica po sredini što je ameri zovu soulpeč :)
То је бар лако одржавати мада мени ту није густа брада, ја имам онако као јарац неки...
То се код нас зове пичкица Брусе, типа Предражињо што фура :Д
to i ja nagovestih, samo eufemizam :)
Неко хејтује све дефке са Ипчетом! Пронађите га и спалите на ломачи, то је најмање што може да се уради кад се дира светиња.