Moram nekom da se izjadam :((

1. i za prvi maj, celu noc ima da se grejemo olololo

Jebeš ti to kad se pripremate 10 dana unapred, nama najveći doživljaj bio da tridesetog kad postavimo šator raskrčimo pola šume lolololo

2. Зевсе, плачипичко, ја кад сам имо пет година гађао маторог комшију цепаницом, зајебаво ме нешто, он истрчи напоље и ја погодим у стаклена врата. Пуне очи стакла боктејебо па нисам плако на интернету.

3. Brate meni je pala garnišla na glavu, pukla garnišla, razbila staklo, pukla mi glava pola sobe krvavo i još dobijem batine jer citiraću " PIČKA TI MATERINA DOBRO ZNAŠ DA NEMA STAKLARA DO UŽICA I TI NAMJERNO OVO RADIŠ" sa svojih pet godina lolo :D

4. Brate mene je buraz sa pet godina kopljem u glavu pogodio i krv prskala na sve strane pa nisam toliko kukao kao ti.

5. Ја случајно гурно другарицу, она пролетела кроз затворен прозор. Пуна јој коса била стакла и није плакала ни мало а камоли да се жалила на неком форуму. А још женско.

6. И мртав озбиљан сам, неки дан пито кево што сте ми то урадили мого сам погинути на мјесту а ви ме пребили ?
    Одговор ни мање ни више. ТО ЈЕ УНИКАТ ГАРНИШЛА БИЛА.
    ЕЈ, ГАРНИШЛА ПУНО ДРВО ПУКНЕ ОД МОЈУ ГЛАВУ И ОНИ КУКАЈУ ЗА ГАРНИШЛУ, зао ми сад глава пуна рупа

7. У праву је жена. Гарнишла била уникат, а твојој главуџи није ништа било.

8. Јес вала, босанска глава је чудо :)
    Које сам све батине добијао чудо да још стоји :)
    Ишао са буразовим друштвом на фудбал, ја мали они старији доста од мене. И мене на го, убијали ме, избије ми ваздух а ја имам проблеме са плућима. А играли испод моје терасе, и зовну моју мајку а ја сав онакав уплакан. Устај док ти нисам дошла спуцати шамарчину, и престани пиздити и шта ћу :) јадан устајао :Р
    Нос су ми сломили и само га вратила и послала ме назад да се играм :Д

9. još te batina očekuje, ne brini se :)

10. Јебала те гарнишла, мени је пало јебено стабло на главу ушуми кад сам са ћалетом ишо удрва. Само сам пао на земљу, и почео да кукам. И срећом нисам имао ни потрес мозга, а могао сам да погинем.
    Никад не окрећите леђа човеку који сече дрво моторком.

11. ma jašta, i i oči ti bile pune stakla i popio kiselinu u isto vrijeme
    ne laži, bolan

12. Danas sjedi iza mene jedan košarkaš koga volim podjebavati i zajebavam ja njega i on kaže reci to još jednom spucaću te šakom i ja namjerno, i okrene se on da me udari a ja udarim njega u rame koje je povrijedio, sunce ti jebem kad se on okreno i zvekno me šakom lololo i mene izbaci napolje :D

13. au devetare, suze mi pošle koliko sam se smejao hahah

Jebeni trun mi je upao u oko i ceo dan me grebe, krenula keva da mi stavi kapi u oči a ja se usrao od stra', imam fobiju od jebenih kapi za oči. Em me žulja em se bojim da mi upadne. Oko. Kap. Kapi za oči.

Nije to ništa. Sećam se kad sam bio treći-četvrti razred bio u šumi sa drugarim i upadne mi u oko trn oko dva-tri centimetra.. još se i razlomio, pa se po celom oku raširio..koji su to bolovi bili a joj, nisam smeo da trepnem..

14. мени је пало јебено стабло на главу ушуми

zamišljam te kao Toma kad mu bandera pada na glavu i on se polako smanjuje hahahahah

15. Vidro kad svratiš do Višegrada vidićeš reli po mojoj glavi :D imam sa strane rupu kad su me zveknuli kamenom, imam udubljenje u obliku valjka od garnišle :D ludilo od glave, obrićaju glavu da vidim rupe samo :D

16. govorim ovom marku, tebi vjerujem :D

17. A šta to, mi u Bosni ko da smo rasli u getu a oni u srbiji u dvorcu pa mu ne vjeruješ :D doduše tako nekako i dođe :D

18. Не лажем бона. Дете био, глупљи него сада, гађам у стакло цепаницом и оно све по мени. А најгоре што ни мајка ни ћале нису били кући, морао деда да ме води да ми ваде то из очију.

19. Samo da se nadovežem, Bačje me video u NS, 44 šava na licu kao posledica proboja tri stakla od 4 mm debljine licem - nisam suzu pustio sedam dana, sve dok mi nisu dozvolili da se prvi put ogledam, a iz ogledala me pozdravio Fredi Kriger. Tad sam malo plakao, ali ne preterano. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.