Зевсе, плачипичко, ја кад сам имо пет година гађао маторог комшију цепаницом, зајебаво ме нешто, он истрчи напоље и ја погодим у стаклена врата. Пуне очи стакла боктејебо па нисам плако на интернету.
Brate meni je pala garnišla na glavu, pukla garnišla, razbila staklo, pukla mi glava pola sobe krvavo i još dobijem batine jer citiraću " PIČKA TI MATERINA DOBRO ZNAŠ DA NEMA STAKLARA DO UŽICA I TI NAMJERNO OVO RADIŠ" sa svojih pet godina lolo :D
HAHAHAHA, CAREVI!!!
Brate mene je buraz sa pet godina kopljem u glavu pogodio i krv prskala na sve strane pa nisam toliko kukao kao ti.
Ја случајно гурно другарицу, она пролетела кроз затворен прозор. Пуна јој коса била стакла и није плакала ни мало а камоли да се жалила на неком форуму. А још женско.
И мртав озбиљан сам, неки дан пито кево што сте ми то урадили мого сам погинути на мјесту а ви ме пребили ?
Одговор ни мање ни више. ТО ЈЕ УНИКАТ ГАРНИШЛА БИЛА.
ЕЈ, ГАРНИШЛА ПУНО ДРВО ПУКНЕ ОД МОЈУ ГЛАВУ И ОНИ КУКАЈУ ЗА ГАРНИШЛУ, зао ми сад глава пуна рупа
У праву је жена. Гарнишла била уникат, а твојој главуџи није ништа било.
Јес вала, босанска глава је чудо :)
Које сам све батине добијао чудо да још стоји :)
Ишао са буразовим друштвом на фудбал, ја мали они старији доста од мене. И мене на го, убијали ме, избије ми ваздух а ја имам проблеме са плућима. А играли испод моје терасе, и зовну моју мајку а ја сав онакав уплакан. Устај док ти нисам дошла спуцати шамарчину, и престани пиздити и шта ћу :) јадан устајао :Р
Нос су ми сломили и само га вратила и послала ме назад да се играм :Д
još te batina očekuje, ne brini se :)
Јебала те гарнишла, мени је пало јебено стабло на главу ушуми кад сам са ћалетом ишо удрва. Само сам пао на земљу, и почео да кукам. И срећом нисам имао ни потрес мозга, а могао сам да погинем.
Никад не окрећите леђа човеку који сече дрво моторком.
ma jašta, i i oči ti bile pune stakla i popio kiselinu u isto vrijeme
ne laži, bolan
Danas sjedi iza mene jedan košarkaš koga volim podjebavati i zajebavam ja njega i on kaže reci to još jednom spucaću te šakom i ja namjerno, i okrene se on da me udari a ja udarim njega u rame koje je povrijedio, sunce ti jebem kad se on okreno i zvekno me šakom lololo i mene izbaci napolje :D
au devetare, suze mi pošle koliko sam se smejao hahah
Nije to ništa. Sećam se kad sam bio treći-četvrti razred bio u šumi sa drugarim i upadne mi u oko trn oko dva-tri centimetra.. još se i razlomio, pa se po celom oku raširio..koji su to bolovi bili a joj, nisam smeo da trepnem..
zamišljam te kao Toma kad mu bandera pada na glavu i on se polako smanjuje hahahahah
Vidro kad svratiš do Višegrada vidićeš reli po mojoj glavi :D imam sa strane rupu kad su me zveknuli kamenom, imam udubljenje u obliku valjka od garnišle :D ludilo od glave, obrićaju glavu da vidim rupe samo :D
govorim ovom marku, tebi vjerujem :D
A šta to, mi u Bosni ko da smo rasli u getu a oni u srbiji u dvorcu pa mu ne vjeruješ :D doduše tako nekako i dođe :D
Не лажем бона. Дете био, глупљи него сада, гађам у стакло цепаницом и оно све по мени. А најгоре што ни мајка ни ћале нису били кући, морао деда да ме води да ми ваде то из очију.
Samo da se nadovežem, Bačje me video u NS, 44 šava na licu kao posledica proboja tri stakla od 4 mm debljine licem - nisam suzu pustio sedam dana, sve dok mi nisu dozvolili da se prvi put ogledam, a iz ogledala me pozdravio Fredi Kriger. Tad sam malo plakao, ali ne preterano. :)
Jebeš ti to kad se pripremate 10 dana unapred, nama najveći doživljaj bio da tridesetog kad postavimo šator raskrčimo pola šume lolololo