Moram nekom da se izjadam :((

1. Vi, oficirska djeca, ste uvijek bili bolesni.

2. Mala Vidra
    oćemo i mi tu kafu :(

Eo naleti do mene, imam još pola šolje, ne smijem je više ni pogledati, a kamoli piti :D

3. uuu, taman pola šolje, ionako ne pijem crnu kafu, biće mi i više nego dovoljno :D

4. MEĆU SLABE DROZE U KAFU!

Pusti kafu, čimes ti to šećerila? Zeznuto je ako su one ku'injske kutije bez naljepnice. Umjesto da fino piše KAFA,ŠEĆER, SO, DROZA, VEGETA... budu bez natpisa i sjebeš se očas posla.

5. JEST BEZ NALJEPNICE JEBO JE ĆAĆIN ĆAĆA LUDI!

A fino govorim materi da pripazi đe drozu meće. Pa neću ni ja stalno da se droziram -.-

6. Razočaran.... Zar je moguće da pregledam sve postere (onoliko koliko je to moguće zbog brisanja i to...) i kad ja napravim prolaze očajno... Ko da nemam nikakvog iskustva!!!
    Jesam li zaista toliko loš ili ljudi više i ne znaju da cene dobar poster i treba li da se penzionišem??

7. E, opet ti. prekini da kukaš, ozbiljno.

8. Rajderu ovo je Vidrina tema, ŠČUO DECXKOOOOO

9. et, zamisli kad se MENI čini da neko previše kuka
    it's too much! :D

10. Ууу, Рајдеру, наиш'о сам неки дан на неки твој постер, баш је био лош. Јеби га, но харт филингс...

11. Rajderu, ciji si dupli, Loksijev ili Jebacov?

12. Срета-Штета
    Ууу, Рајдеру, наиш'о сам неки дан на неки твој постер, баш је био лош. Јеби га, но харт филингс...

Desi se i takav... Al nisu valjda svi takvi?

Rahmetli babo Atif
    Rajderu, ciji si dupli, Loksijev ili Jebacov?

Ja sam svoj na svome... Ko kmet Siman (ako se sećaš Andrića).

13. вечерас у једном кул пабу шпанске караоке, моја професорица организује, и нико неће да иде на то ;(

14. Jebiga, nije u trendu koji mladi podržavaju.

15. Ко би нормалан ишао на шпанске караоке које организује професорка, реално.

16. pa jebeš karakoke na kojima svi pevaju Un Año De Amor

17. pa nema ponavljanja pjesama, bruce! :D
    ma, bila sam već 2-3 puta, bude jednom godišnje, fenomenalno ispadne uvijek

18. вечерас у једном кул пабу шпанске караоке, моја професорица организује, и нико неће да иде на то ;(

Mora da je profesorka mnogo zanimljiva...idi ti i uvlači se... lolololo
    To neka prof. španskog?

Ček?! Koje si godište kad ti je profesorka?

19. '82, ma car je
    ma, ići ću sa ovima sa španskog, al me nervira što ovi sa ruskog neće da idu, "ne znamo španski"
    PA ŠTA, K'O DA NE ZNATE PJESME -.-

20. Meni to zvuči kao matursko za školu korekcije govora - sve nešto šuškaju, vrskaju, imam osećaj da se živi upljuvaše dok pričaju... ne rekoh li ja negde da ne volim španski? :)

Danci su još bolji, njih kad slušaš pripadne ti muka, imaš osećaj saće pegla...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.