Meni to zvuči kao matursko za školu korekcije govora - sve nešto šuškaju, vrskaju, imam osećaj da se živi upljuvaše dok pričaju... ne rekoh li ja negde da ne volim španski? :)
ali, zašto? :)
nisam ni ja fan tog pljuvačkog, znam na koji misliš, al' argentinski španski je meni najljepši jezik koji postoji, znači, kao da pjevaju kad pričaju, čist izgovor, čak sam godinu dana učila kako da imam argentinski akcenat, i usavršila ga, kol'ko-tol'ko. :D
Ja ne vidim da se taj čovek javlja i traži njeno godište naknadno. Ovaj Vuk opasno udario na ženskadiju sa sajta u zadnje vreme, mora da je zbog sunca. Prvo Spavalica sad Vidra.
Vuče, Vuče cccc
Ma svejedno je to, ciganski jezik. Što je najgore razumem dosta dobro, a umem i da pričam, keva gledala pre španske serije (od bombardovanja pa do 05, otprilike), ja tad bio klinac, uveče gledam šta keva gleda, al eto i neka korist...francuski je lep za slušanje jezik...nego bačje, ajde polako treba gledati tekmu, ko će posle pljuvati po našima...heheh
Čekaj Vidrice, zar ideš još u školu i sa 30 godina?
šta fali ako neko sa 30 ide u školu?
ja čim završim ovaj odvratni faks i serviram roditeljima diplomu, idem da studiram nešto što volim, napokon, makar do 35te bila student
Eto, lepo čovek pitao a i on se čudi njenim odgovorom. Hvala Bruce. :)
Ma meni je dovoljan ovaj moj, nisam toliko prsla da jurcam devojke ja sam više provodadžija. ;)
ta fali ako neko sa 30 ide u školu?
ja čim završim ovaj odvratni faks i serviram roditeljima diplomu, idem da studiram nešto što volim, napokon, makar do 35te bila student
Nemam ništa protiv, čak mi i drago. Ortak moj isto tako, zaposlio se kao prof. i sad upisao istoriju da studira...pozdravljam vas.
Imam ja poznanicu koja je za roditelje završila germanistiku i postala profesor nemačkog i engleskog jezika. Donela im diplomu i otišla u Gračanicu, ne znam u kojem manastiru se sad nalazi, ali sestra joj živi preko puta moje kuće...
meni je to sjajno, majke mi, jebiga, evo vam diploma kad vam je već toliko stalo do nje, al ne želim tim da se bavim u životu i to je to.
car od žene :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Čekaj Vidrice, zar ideš još u školu i sa 30 godina?
ali, zašto? :)
nisam ni ja fan tog pljuvačkog, znam na koji misliš, al' argentinski španski je meni najljepši jezik koji postoji, znači, kao da pjevaju kad pričaju, čist izgovor, čak sam godinu dana učila kako da imam argentinski akcenat, i usavršila ga, kol'ko-tol'ko. :D
e, danski je već druga priča. :krsti-se:
dionizio, profesorica je '82, zbunih se. :D
Зар ти Вуче са 30 година још увек тролујеш децу на интернету?
Moguće da je to zato što sam se uglavnom družio sa Kataloncima :)
e jebiga, to je onda splet okolnosti. od španskih dijalekata u španiji, jedino mi se sviđa onaj madridski i okoline, ovi ostali su zlo i naopako :)
Pa Nadal najviše šuška i vrska, njemu jezik do pola brade kad priča...
Vidrice, nisi odgovorila čoveku koje si godište. :)
Vidra? 1996-o
Ja ne vidim da se taj čovek javlja i traži njeno godište naknadno. Ovaj Vuk opasno udario na ženskadiju sa sajta u zadnje vreme, mora da je zbog sunca. Prvo Spavalica sad Vidra.
Vuče, Vuče cccc
Ma svejedno je to, ciganski jezik. Što je najgore razumem dosta dobro, a umem i da pričam, keva gledala pre španske serije (od bombardovanja pa do 05, otprilike), ja tad bio klinac, uveče gledam šta keva gleda, al eto i neka korist...francuski je lep za slušanje jezik...nego bačje, ajde polako treba gledati tekmu, ko će posle pljuvati po našima...heheh
I ja sam se našao u čudu...
šta fali ako neko sa 30 ide u školu?
Brat dobio putovanje u slagalici na koje je trebalo da idemo zajedno, ali mora da se ide kad mi je matura tako da neću ići...
Izleči svoju tugu pajdom.
Eto, lepo čovek pitao a i on se čudi njenim odgovorom. Hvala Bruce. :)
Ma meni je dovoljan ovaj moj, nisam toliko prsla da jurcam devojke ja sam više provodadžija. ;)
Nemam ništa protiv, čak mi i drago. Ortak moj isto tako, zaposlio se kao prof. i sad upisao istoriju da studira...pozdravljam vas.
Imam ja poznanicu koja je za roditelje završila germanistiku i postala profesor nemačkog i engleskog jezika. Donela im diplomu i otišla u Gračanicu, ne znam u kojem manastiru se sad nalazi, ali sestra joj živi preko puta moje kuće...
http://cdn.stripersonline.com/1/1a/1ab109a6_tbash-3.jpeg
meni je to sjajno, majke mi, jebiga, evo vam diploma kad vam je već toliko stalo do nje, al ne želim tim da se bavim u životu i to je to.
car od žene :D
Istinita je priča, jedno vreme je bila Patrijarhov prevodilac za nemački jezik, posle već nisam siguran. Mogao bih pitati komšinicu :)
da l' patrijarhu treba neko za španski... :D