Ma samo kad je piljevina stigla, pusti zenetinu...
I ja juce sedim u firmi, popodne, mrtvilo, i ulaze mi dve zenske. Kaze jedna, znam da ti imas alata (tu me zbuni malo), treba nam pomoc. Reko sta je sad? Kaze stavila ona prsten jutros na ruku i sad joj se naduo prst i naduva se sve vise da joj ga iseces. Reko daj da vidim, ono kineski prohromski prsten i to dupli sa onim sto se mota okolo, a prst se naduo ko krofna, nema sanse nicim da pridjes. Da je zlato ili srebro, to je mekano, al prohrom je zilav nema sanse klestima, da joj secem bimbalom ili dremelom napravicu joj opekotine, a i nema mesta da pridjem kolko se naduo prst, reko znas sta, nisam kvalifikovan te ih posaljem u hitnu pomoc. I tako propustim da sam sebe uvalim u govna, sto je jako cudno, i dokaz da sam mator. A sem toga, cuo sam da su u KBC sekli nekom liku kuglager sa kite, i kontam da im je prsten ko dobardan.
Zajebana su popodneva kad se nista ne desava.
Ma jok brate već joj ne tamo neki Bendžamin vjerovatno iz Birmingema sklepa dijete pa je napucao nogom pa sad mrzi sve što je muško i odaziva se na to ime. Ženska posla.
Ma samo kad je piljevina stigla, pusti zenetinu...
I ja juce sedim u firmi, popodne, mrtvilo, i ulaze mi dve zenske. Kaze jedna, znam da ti imas alata (tu me zbuni malo), treba nam pomoc. Reko sta je sad? Kaze stavila ona prsten jutros na ruku i sad joj se naduo prst i naduva se sve vise da joj ga iseces. Reko daj da vidim, ono kineski prohromski prsten i to dupli sa onim sto se mota okolo, a prst se naduo ko krofna, nema sanse nicim da pridjes. Da je zlato ili srebro, to je mekano, al prohrom je zilav nema sanse klestima, da joj secem bimbalom ili dremelom napravicu joj opekotine, a i nema mesta da pridjem kolko se naduo prst, reko znas sta, nisam kvalifikovan te ih posaljem u hitnu pomoc. I tako propustim da sam sebe uvalim u govna, sto je jako cudno, i dokaz da sam mator. A sem toga, cuo sam da su u KBC sekli nekom liku kuglager sa kite, i kontam da im je prsten ko dobardan.
Zajebana su popodneva kad se nista ne desava.
E, imam kera država ga nema :)
Kršteno ime mi je Svetozar, da ne bude zabune.
Aj što si Jevrej nego si i ustaša.
Ma jok brate već joj ne tamo neki Bendžamin vjerovatno iz Birmingema sklepa dijete pa je napucao nogom pa sad mrzi sve što je muško i odaziva se na to ime. Ženska posla.
hahaha, jebote, koja kombinacija!
Aj što si Jevrej nego si i ustaša.
Mrš mađarino.
Скочко, јебига, ни ја ти не бих дао кад би ми рекао да се зовеш Бенџамин, а бивши ми се и не зове тако.
Svet je mali brale.
A ako ti da piljevine besplatno?
A njemu je mogla dati, a?
Al bolje što si reko to ime nego Svetozar pa nek se ovako završilo :)
Ma garant joj pričao koliko može bendž(č)a i curu smorio pa sad menja priču.
garant je samo htjela besplatnu piljevinu, kurva! :d
Garant.
OKUJ ME CARE ZNAJ DA JE VOLIM ZANJUBIHDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO SVEEEEEEEEEEE
PUCA MI KURČINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pfff,pa ima da bude bič slep od strane tanderkrekera.kakav crni saundvejv... :P
inace,jaka ova malopredjasnja prica.dal je istina il spika,al je dobrano napisano sve...
Prvi basket ove godine, umro. Kondicija ko Rakoč, % šuta ala Milenko Tepić. Žasu.
Oni te kompulzivno napuštaju, češće nego što ti meni zabijaš nož u leđa. My dear Starscream...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201005/21843/medium_never_question_me.jpg :P
Polako, doće to na svoje Riho. Sam' da ne bidneš mnogo lenj.
Kaka ste vi sekta krutejebo....