Moram nekom da se izjadam :((

1. procitah sve, jebem ti sunce, previse sranja i za 57 a ne 27 godina.

2. VRATIĆU SE JEDNOG DANA MILIJON SAM PUTA REKO DA MOTORKU ČUJEM U PETROVOM VRELU I PROĐEM KROZ GLAMOČ U NOVOM ODJELUUUUUUUUUUUUUUUUUU

3. OPET SUZA KRADE SE IZ OKA, OJ KALINU PLANINO VISOKA

4. HEJ JASMINA SREĆO MOJA, HEJ JASMINA ŽIVOTE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ RECI SREĆO GDJE SI SADA JOŠ SE DUŠA TEBI NADAAAAAAAAAAAAAA

5. skočko, kakav prelaz :D

6. Okinulo me.

Brate radijacijo, to nije za jadanje, to je za pohvalu. Viš da vam je bolje.

Javi kad budete istresali one bačve sa otpadom, treba mi 3 komada da bacim na Tešanj.

7. Ja ba, neki dan ja u radnji, ulazi ženska doooobra, dobra, dobra, aman dobra, vidi se da je malo starija (oko 34-35 dina) al zvoni, lijepa ko lutka a zgodna ko avion.
    Vodi klinku za ruku, skontam da joj je šćer, pričaju na engleskom, what's that? that's guinea pig, baby, OOOOH SO CUTE!
    Dobar dan, dobar dan, izvolite, mogu li Vam pomoći, treba nam piljevine za hrčka, rekoh nemamo trenutno, nestalo nam je, dolazi u ponedeljak, ovo-ono, jao pa nama je to hitno, baš se osjeti urin, rekoh nema problema, zapakovaću vam ja jednu kesicu da imate da promenite, može vam biti do ponedeljka kada i dolazi.
    Navadim ja njoj u kesu piljevine, hoće ona da plati, ja odbijem, rekoh nema potrebe.
    I bleje oni tako tu u radnji, gledaju ribe, životinje, papagaje, kad prilazi ladno meni riba, pruža ruku JA SAM JASMINA, DRAGO MI JE, MISLILA SAM DA U BOSNI VIŠE NEMA NORMALNIH LJUDI ALI SAM U VAMA VIDELA DA IMA NADE i namiguje, onako baš drugarska priča, osmeh razvučen, ma anđeo. Izblejimo mi tu jedno 5 minuta odakle je, šta je, vidim ja intelektualka je, otišla u Englesku u ratu, mlada i to, dune meni na pamet da se nisam predstavio, rekoh "baš sam neučtiv, nisam se predstavio, ja sam Benjamin" i odjednom Jasmini spade osmijeh, ko da ju je grom pogodio, pogled joj se gubi u daljini ko mom stricu kad priča kako su probijali obruč oko Smoluće. Priupitah jel sve ok?
    Kaže riba ladno ŠTETA, KAKVA ŠTETA. NJEN OTAC JE BENJAMIN i pokazuje na malu. Uze onu klinku za ruku, uze onu piljevinu i izleti iz radnje, skoro u suzama.

Nije došla danas. Al došla je piljevina.

Jebote.

8. ја сам у ребусу сад, јебига

9. Hahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahaahahhahahahah koliko si sam sebi utero kurac. Eto a da si imao fino ime kao npr Marko sad bi jebo milfaču.

10. Jebeni pas skitalica mi zgrabio kesu sa smokijem, čipsem i ostalim kurcima i utekao. Ja i jaran nismo mogli da vjerujemo. Valjali se pola sata.
    Ladno je preskočio živu ogradu u parku i otišao negde u pičku materinu. Koji mu je kurac bio ne znam... Bar nam pive nije ukrao hahahaha
    mater mu prosjačku

11. je l' se stvarno zoveš tako il si je zajebavao? :D

12. Benjamin se zove. Imao ga ja u prijateljima na fejsu dok me nije blokirao. lololololo
    Hint: swe.we.mrzim

13. OTKUD ZNAM, JEBOTE
    KO SE JOŠ ZOVE BENJAMIN, A DA JE IZBOSNE :D

14. BENJAMIN NETANJAHU!!!

15. Skočko ja skapirao iz priče da je dete tvoje al ga nisi priznao pa je ova kivna, a ti se ne sećaš da si je jebavao. Standard.

16. Da vidite kakvog kera ima Jevrej. Odma bi ti dala pičke vidra 100%.

17. brate, ubuduće laži :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.