Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisi valjda? :(
ne ulazim na fejsa danas, opet sam slao neke poruke koje nisam trebo, al sad nisam bio pijan, samo ono iskljucio mi se mozak dok nisam reko sebi koji ti kurac ugasio komp i otiso da gledam svi vole rejmonda
Ja se retko iznenadjujem ljudskoj sebicnosti..najgore je sto ces da vidis da ce on opet tebe da pita za uslugu kad mu bude trebalo, bez imalo blama...
mene je najatrasnije iznervirala nekadasnja najbolja drugarica kada me zamolila da joj ppmognem oko ispita. kazem joj posto radim dva posla i slobodna sam tek od devet uvece kad kuvam rucak za sutra, poslacu ti u mejlu bukvalno od strane do strane sta treba sta ne. racunam da nije retardirana i da bi i na tome trebalo da bude debelo zahvalna, kad me ona sutra uvece cima u jedanaest uvecekaze racunam da si zavrsila sve do sad pa ipak da detaljno prelazim sa njom tri hiljade strana jer ona i tako ne leze pre tri..to je bio sto se mene tice poslednji put da sam joj izasla u susret.
Jedite govna, ja sam skoro pa ozenjen covek.
Skoro.
lib lepo kaze poslovica budi dobar-pojedi govno
ne nerviraj se
Jes vala Rosoneri, drugo mi i ne preostaje.
prepicke uglavnom ne kuvaju, uzmi i to u obzir:)p.s. ja sam izuzetak;)
Da li to sto je neko skoro ouenjen, a nije ozenjen znaci da nije sto posto siguran?
nije siguran da je ozenjen lolo
Ja sam jednom sanjao da sam oženjen, dvoje dece me vuče za levu ruku a troje za desnu jer je jača i galame dok mi žena nešto u pozadini drobi a ja je ne slušam. Probudih se ko da sam volovima orao.
Joj, Grujane, sad si me podsetio, pre dva dana sam sanjala da sam se udala za nekog lika, i da sam trudna, i on me kao vodi u posetu kod nekog prijatelja, i sad mesto da uđemo u kola mi u neki kombi sa gomilom likova sa nekim puškama i idemo u zatvor da ga posetimo (da li su oni planirali da ga izbave iz zatvora ili šta, nemam pojma), ali sam se prestravila koliko je bilo realno, još upalim TV da se malo smirim, kad ono neke venčanice, kad tad nisam vrisnula, i još me to drži. x)
tako ti i treba kad ne koristiš zaštitu
E, kao zatrudnela sam posle udaje, i tačno se sećam tog osećaja kako sam se jako iznervirala i razočarala, kao, pa kako sam retardirana i nisam skontala da je neki ludak. :D Savet: izbegavajte da spavate ujutru, snovi su jako realni (sem ako niste pijani, onda je sve jedno).
Inače sam primetila da mi ne lupaju više golubovi na onom postolju od roletne, i brat skontao da su mi dve gugutke izgradile gnezdo, pa golubovi ne dolaze, a one slatke i mirne, ne lupaju. Sem što guguču ujutru rano. Ali ovde u naselju ih nisam viđala skoro uopšte, golubovi imaju apsolutni primat, i nigde naokolo nema njihovog gnezda sem baš tu kod mene iznad protora, baš sam gledala. Sleti mi ujutru na klimu jedna i guguče. :)
Iskvario si je Bruse, provalila je ovo za zaštitu :)
Ja sanjao da me je vezao neki provalnik u dnevnoj sobi i da sam bespomoćan totalno, i kao taj lik uključuje rernu na šporetu, ja mislim koji kurac, šta ćemu rerna sad, kad on unosi paket sa mojim štencima, stavlja ih u rernu i zatvara vrata. Nisam mogao pola sata da se smirim nakon što sam se probudio.
Gotovo, moram neku mlađu da nađem :)
Evoluiram, ha! Yeah, yeah, laugh it up! :)
Ou, Gabrilo, ja se prestravih umesto tebe. Jedan od najstrašnijih snova koje sam imala je da sam videla mesec OGROMAN na nebu, ne znam zašto, ali to me je toliko prestravilo, jedva sam se sabrala... Mada ni ovi manijaci u kombiju nisu bili ništa bolji...
ja neki dan sanjam kako treba da se udam za ljubav svog života, i par dana pred vjenčanje mi govori kako je smrtno zaljubljen u svoju sestru...
i hoće da me upozna s njom, kad to jedna cura iz bijeljine na koju se jako ložim
damn
too much game of thrones
Au... Gde mi je ono za opekotine. :)
i hoće da me upozna s njom, kad to jedna cura iz bijeljine na koju se jako ložim
Kinki, trojka, incest, lezbijanizam... Vidro, da se javiš Vudmenu da mu pišeš scenarije :)