Moram nekom da se izjadam :((

1. Vidro, da se javiš Vudmenu da mu pišeš scenarije :)

Ili na ispovesti.com

2. Istekla mi licenca za NOD32. Jel ima neko username i pass za NOD32 antivirus 6?

3. Jel ima neko username i pass za NOD32 antivirus 6?

Imam mara fix ako oćeš, odradiš i rešiš sve probleme do reinstalacije. Oš na pvt?

4. Au... Gde mi je ono za opekotine. :)

Neki proteinski gel? :)

5. Neki proteinski gel? :)

Proteini bi slabo pomogli, toliko jaka opekotina da mi se ugljenisala koža, može neki gavez gel. :P

6. Waaait.... Ako je i ovde bio neki pun intended...

7. jubi cika da pođe, mwah ;)

8. Деинсталирај то и скини аваст, нод је ионако лошији.

9. Neki proteinski gel? :)

Ovo je ipak bilo suviše napredno :)

10. Waaait.... Ako je i ovde bio neki pun intended...

хахахахахахаххахаха тачно се осети промена израза лица. :)

11. Moja Justina, a ja matori Markiz :)

12. Provaliću ja na vreme... Jednog dana.

13. A dotle, Justina, prati šta te učim, ništa bolje za sticanje iskustva od matorog pokvarenjaka :)

14. Katastrašno! :)
    Imam zapisano dosta konverzacija, naročito sa ove teme, moram da počnem to sve da se propitujem... Ali kad ja taman savladam jedno gradivo, oma stiže novo, gore nego faks! :)

15. ali sa mnogo više zadovoljstava :)

16. Liblet
    Da li to sto je neko skoro ouenjen, a nije ozenjen znaci da nije sto posto siguran?

To znaci da sto sam jebo druge, jebo sam. Sad mogu samo da mastam i molim desanku da mi docara. A da, ne zna da kuva, zato sam joj i rekao da je to plus, jer ipak nije savrsena. Al realno, kako izgleda, ne bih morao ni da jedem...

17. Bruce you naughty old man! :)

18. Nas dvoje smo kao Bukovski i Anais Nin, samo bez fizičkog kontakta :)

19. E jebem ti Acu Lukca, kad naprave koncert na marakani ko da mi sviraju pod prozorom. Aj nije mi tolko ni do mog mirnog sna nego što će sutra ekonom morati da šiša mladi praziluk do kolena.

20. Moje saučešće Grujane, kad moraš da slušaš tog slepca.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.