Moram nekom da se izjadam :((

1. Ovo što brus kaže.A i cimati se oko rajderovih postova je nepotrebno...

2. Па кад стављају исте ароме и мирисе у "сок" и у средство за прање судова. :))))))))))

3. Kad smo već kod pišanja... jebeš ti ove '100% prirodne sokove od jabuke', popio jutros jedan uz masan doručak, otišao upravo da se popišam i sad čitavo kupatilo smrdi na feri s mirisom jabuke.

Jel bravo od zelene jabuke? Ili onaj Hello?

4. meni je i jelen limun nekako "fairy", ne samo po ukusu i mirisu :)

5. to sokovi su boje mutagena.kada god ga pijem,istripujem se da sam nindza kornjaca.

6. Ja ne znam...nikada nisam pila "fairy"...

7. Ja ne znam...nikada nisam pila "fairy"...

A ni oprala sudove :)

A čak i nije taj zeleni mutantski, regularan litarski iz tetrapaka '100% voće', ne mogu da se setim, valjda je nektar.

8. Kad smo već kod pišanja... jebeš ti ove '100% prirodne sokove od jabuke', popio jutros jedan uz masan doručak, otišao upravo da se popišam i sad čitavo kupatilo smrdi na feri s mirisom jabuke.

Па кад ниси разблажио са водом... Није ми јасно како неко може да пије неразблажен Фери.

9. Svašta, naravno da sam ga još i blažio kiselom, blažio sam ga da se tako vickasto izrazim, ko blažo međeda.

10. Bogami si ti to nešto zajebao u procesu razblaživanje, Grujane...Ja obično kada pijem Fairy sa cimerima, razblažimo, pola čokanja kisele, voda čokanja fairy.

11. Ja ne znam...nikada nisam pila "fairy"...

Ne znaš šta si propustila :)

12. Ma perem ja sudove, ali ne iscedim posle sunđer u limunadu. Moraću da probam :)

13. Ja ne znam...nikada nisam pila "fairy"...

Па чекај, ако тако ЕФИКАСНО разлаже масноћу онда би људи могли да га користе као ЕФИКАСНО за мршављење, тј. као сагоревач масти.

14. Zanimljivo. Dovoljna je samo jedna kap...

15. Па чекај, ако тако ЕФИКАСНО разлаже масноћу

Razlaže kurac džofrijev, jedino što postigne je da je odlepi od pleha, a da pitam ja vas, treba li našim naslagama masnoće još koji stepen slobode, da se tako mehanički izrazim?

16. Ја сам пробао Таш кад сам био мали. Не препоручујем никоме.

17. Ја сам пробао Таш кад сам био мали.

Pretpostavljam da je bilo radi dezinfekcije, nakon što si pojeo ono govno koje si nedavno pominjao. Mislim, kao dezinfektant verovatno radi a isprđavanje balončića od sapunice je sigurno mnogo zabavno ali sa zdravstvenog aspekta i nisam nešto ubeđen...

Aferim jebaču, sve si probo u mladosti.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.