Moram nekom da se izjadam :((

1. Gogo, srafciger u ruke! Ili motiviši muža intenzivnije.

2. Razumela je mene Goga.

3. Rejven, valjda od intenziviranja i ne može čovek da uradi bilo šta drugo, hahahaha :*

4. to neka seka varijanta koju bate ne razumeju.

5. Pa, kako ko, Sanitarni ;)

6. startujem neke ribe,dovucem ih u raju,budu one sa nama 2 minsa,dodju neki pederi sa filozofskog i odvedu ih.

Moja najjača muvanja u životu bila su na temu filozofije. I književnosti. Jednostavno MORAŠ da ovladaš tim diskursom. Još ako si ovako pojavom neki badass lik, a kreneš da pričaš o Lakanu i Džojsu... Uspeh zagarantovan!

7. hehe,pa razumeo sam ja,nego da ne budem...ono,kapirate valjda ;) ustvari,ne znam da li misliom na isto.ili mi mozak projektuje zelje,pa ne mogu da rasudjujem k'o svet :D

8. A pa Gogo što ne kažeš. :)
    Ako je takva situacija, onda nemoj da ti bude teško nego šrafciger u ruke.
    Ili eventualno delegiraj negog drugog da to obavi.

9. Ako je takva situacija, onda nemoj da ti bude teško nego šrafciger u ruke.

Do đavola, šta da mu radi šrafcigerom, devojko, saberi se!!!

10. Vald, relax, nema potrebe za tri uzvičnika.

11. kontam da je problem u meni,jebes filozofiju.moracu da provaljujem fore ivan ivanovic stajl i da gledam selo gori , a baba se ceslja.eventualno da ubacim neke dosetke sina dragana i ostale bratije.

12. Veliki je on dečko, ne plaši se šrafcigera :)

13. Ahahaha Gogo, pa ja tebe obožavam!

14. Ma relaxed sam skroz, kakve uopšte veze ima koliko ima uzvičnika, evo ovde ih recimo nema, a i tačka izostaje

15. Cio dan podrigujem na ribu.

16. Totalno's ležeran sa tom interpunkcijom.

17. Govoriš čoveku koji je lektor po zanimanju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.