Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gogo, srafciger u ruke! Ili motiviši muža intenzivnije.
kako intenzivnije?
Razumela je mene Goga.
Rejven, valjda od intenziviranja i ne može čovek da uradi bilo šta drugo, hahahaha :*
to neka seka varijanta koju bate ne razumeju.
Pa, kako ko, Sanitarni ;)
Moja najjača muvanja u životu bila su na temu filozofije. I književnosti. Jednostavno MORAŠ da ovladaš tim diskursom. Još ako si ovako pojavom neki badass lik, a kreneš da pričaš o Lakanu i Džojsu... Uspeh zagarantovan!
hehe,pa razumeo sam ja,nego da ne budem...ono,kapirate valjda ;) ustvari,ne znam da li misliom na isto.ili mi mozak projektuje zelje,pa ne mogu da rasudjujem k'o svet :D
A pa Gogo što ne kažeš. :)
Ako je takva situacija, onda nemoj da ti bude teško nego šrafciger u ruke.
Ili eventualno delegiraj negog drugog da to obavi.
Do đavola, šta da mu radi šrafcigerom, devojko, saberi se!!!
Vald, relax, nema potrebe za tri uzvičnika.
kontam da je problem u meni,jebes filozofiju.moracu da provaljujem fore ivan ivanovic stajl i da gledam selo gori , a baba se ceslja.eventualno da ubacim neke dosetke sina dragana i ostale bratije.
Veliki je on dečko, ne plaši se šrafcigera :)
Ahahaha Gogo, pa ja tebe obožavam!
Ma relaxed sam skroz, kakve uopšte veze ima koliko ima uzvičnika, evo ovde ih recimo nema, a i tačka izostaje
Cio dan podrigujem na ribu.
Totalno's ležeran sa tom interpunkcijom.
Govoriš čoveku koji je lektor po zanimanju.
:)
Ahahaha, sjajno!