Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:*
I Krkobabić je po zanimanju penzioner pa ne hrani golubove i ne igra šah po parku :)
2013.--jako mrtva godina
Moja interpunkcija ne samo da je ispravna, već je i izuzetno kreativna; ona učestvuje u formiranju moje rečenice na više od jednog nivoa, i zato sam izuzetno ponosan na nju. Potrebne su godine i godine bavljenja jezičkom i pravopisnom problematikom da bi čovek dostigao takvo savršnstvo.
E mnogo baguje ova Fluhtag reklama.
Upitnik je nastao u Antičkoj Mesopotamiji.
?
Cio dan podrigujem na ribu.
Братори, ја све био убеђен да си ти расни џентлмен, да им купујеш цвеће и остало, а ти им ригаш у фацу. Ех, што ти је живот... :(
eto igre riječi za definiciju.
Cio dan podrigujem na ribu.
Братори, ја све био убеђен да си ти расни џентлмен, да им купујеш цвеће и остало, а ти им ригаш у фацу.
Facu? Možda... Podseća me na onaj stari, dolazi Mujo mrtav pijan kući, pita, Fato, mogul natebe? Kaže Fata sva srećna, moš Mujo! I Mujo: BLJAAARGGGGGHHHHH, baci peglu po njoj ahahahahhahahahahhaha!
http://i.imgur.com/JJj9cYc.jpg
Izlazi na svaki desetak sekundi :(
Svaki put kad kliknem na nešto... U Chromu da, ali dobro je u Mozilli se ne pojavljuje :)
да кои курац
ако ме није заинтересовало први неће ни триеспети пут
addblock, ljudi :|
стварно, реклама је превише морбидна за сајт који посећују и деца ( тј. ја). имаћу ноћне море од ње.
Boli me koleno. Mislim da je to onaj meniskus. :(
Promena vremena.
Promaja.
Pa, nadam se da je promena vremena, a ne od trčanja...mada, ne verujem. Šmrk.
Ništa me nije bolelo dok sam trčala večeras, nego kad se ohladilo. :(
godina proizvodnje? lol
Treći dan već tražim novčanik. Tu mi lična karta i ostala dokumenta, nešto para. Moram ići do fakulteta, a jebenog novčanika nema!!1