Moram nekom da se izjadam :((

1. Govoriš čoveku koji je lektor po zanimanju.

I Krkobabić je po zanimanju penzioner pa ne hrani golubove i ne igra šah po parku :)

2. 2013.--jako mrtva godina

3. Moja interpunkcija ne samo da je ispravna, već je i izuzetno kreativna; ona učestvuje u formiranju moje rečenice na više od jednog nivoa, i zato sam izuzetno ponosan na nju. Potrebne su godine i godine bavljenja jezičkom i pravopisnom problematikom da bi čovek dostigao takvo savršnstvo.

4. E mnogo baguje ova Fluhtag reklama.

5. Upitnik je nastao u Antičkoj Mesopotamiji.

6. paninaro
    Cio dan podrigujem na ribu.

Братори, ја све био убеђен да си ти расни џентлмен, да им купујеш цвеће и остало, а ти им ригаш у фацу. Ех, што ти је живот... :(

7. eto igre riječi za definiciju.

8. paninaro
    Cio dan podrigujem na ribu.
    Братори, ја све био убеђен да си ти расни џентлмен, да им купујеш цвеће и остало, а ти им ригаш у фацу.

Facu? Možda... Podseća me na onaj stari, dolazi Mujo mrtav pijan kući, pita, Fato, mogul natebe? Kaže Fata sva srećna, moš Mujo! I Mujo: BLJAAARGGGGGHHHHH, baci peglu po njoj ahahahahhahahahahhaha!

9. http://i.imgur.com/JJj9cYc.jpg
    Izlazi na svaki desetak sekundi :(
    Svaki put kad kliknem na nešto... U Chromu da, ali dobro je u Mozilli se ne pojavljuje :)

10. да кои курац
    ако ме није заинтересовало први неће ни триеспети пут

11. стварно, реклама је превише морбидна за сајт који посећују и деца ( тј. ја). имаћу ноћне море од ње.

12. Boli me koleno. Mislim da je to onaj meniskus. :(

13. Promena vremena.
    Promaja.

14. Pa, nadam se da je promena vremena, a ne od trčanja...mada, ne verujem. Šmrk.
    Ništa me nije bolelo dok sam trčala večeras, nego kad se ohladilo. :(

15. Treći dan već tražim novčanik. Tu mi lična karta i ostala dokumenta, nešto para. Moram ići do fakulteta, a jebenog novčanika nema!!1

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.