Moram nekom da se izjadam :((

1. U veš mašini da nije? Ili u korpi sa prljavim vešom?

2. Jok. Bojim se da mi je negde ostao, jebem mu mater!

3. Zovi banku odma da ti blokiraju kartice.

4. Ako je nestao pre tri dana i bilo je kartica u njemu ti si rođo već u maksimalnom minusu.

Nego sećam se bilo ranije da se uzme mnogo zgodnih privezaka, ti zazviždiš on se odazove umilnom melodijom, do jaja kad zaturiš nešto u stanu ili ti ispadne noću u kakvom šipražju. Ne radi samo ako ti ispadne na pecanju :)

5. VanGoga
    Pa, nadam se da je promena vremena, a ne od trčanja...mada, ne verujem. Šmrk.
    Ništa me nije bolelo dok sam trčala večeras, nego kad se ohladilo. :(

pre 12 sati

MileBubreg
    godina proizvodnje? lol

Nadji neku mladju da trci mesto tebe. ;-)

6. Leteći medvjedić

Izlazi na svaki desetak sekundi :(
    Svaki put kad kliknem na nešto... U Chromu da, ali dobro je u Mozilli se ne pojavljuje :)

Који се то вампир накачио на Вуку па покушава да пије крв свима нама? :))))
    Ја једино да држим глогов колац поред монитора. :)))))

7. Мозак ми крвари. Да се изјадам можда ми буде боље.

8. Zadnjih par sati osjećam bol među nogama a niko me skorije nije šutnuo u jaja pa sam se sad usro pošteno. Odvući ću se sjutra do doktora ali mi se čini da me to neće učiniti manje prestravljenim.

9. Banalna stvar al da nisi slučajno obukao tesne gaće ili farmerke, ili možda sedeo dugo prekrštenih nogu?

10. Ne bi trebalo majku mu, namjerno nosim šorceve da ima đe da landara. Mada je blago popustilo, samo da me sjutra srce ne okine ako me dr pošalje kod specijaliste.

11. Ledeni prespavaj ti to, ako i ujutru žiga onda se zabrini, ovako jok, samo si uklještio jaja.

12. Vidiš ti to ljudi ti više ne daju ni da se paranoišeš :)

13. Нис' довољно јебо...

14. ma ne sekiraj se, to se posle par dana osuši i onda više nemaš brige

15. Ahahaha. Taj rad. Otpašće to samo.

16. Neće više boleti, hahhahah :D

17. Jepte se, koleno mi oteklo. I boli ko užas. I rakiju sam morala da stavim na oblog, umesto u gušu!
    Godina proizvodnje? C,c,c kako nizak udarac...
    Trenutno mi to ne treba jer sam skenjana ko skot.

18. Tebe to još boli? Ne zajebavaj se nego idi kod lekara, kolena su kurve opasne.

19. NEĆU kod fakin lekara. Ne znaju ni bubuljicu da iscede! Ima da me vortaju ko majmuna. Mrzim ih jer su nesposobnjakovići skotovski!
    Ću se izlečim sama. Al moram i da se požalim. :(

20. Ја сам се шалио, Голе, шта друго да кажем сад и како да помогнем у патњи. Ето даћу ти трпезаријски сто да осликаш како волиш, не кошта ниш :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.