U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sele zaprosi ga. Beži taj 100%
селе, то још није готово?
весело. :)
Pravo veselje :D
Ošinla sam se u podlakticu, od jebenu kvaku. I to puno jako. SMRT KVAKAMA!
200€ novi displej za telefon. Jebote sto hiljada.
stos kupijo to sranje od fona lo lo lo lo
Sele :* da prodze
Кад имате модерне и паметне телефоне...
Ја имам телефон који ако цркне да купим нови не вјерујем да је 30 еура, мада не вјерујем ни да се производи уопште.
Ja iam pametan fon i pado ko nenormalan, evo ga, nit ogrebotina nit naprslina.
Pa imam i ja motorolu atrix 4g koja je ispala iz jakne i tako krvnički zakucala u zid, ma ništa joj, malo gorila naprsla ali u samom ćošku, jedva se vidi.
A o ovom govnetu korejskom nemam riječi, ne znam samo koj sam kurac lupio tolke pare na njega.
Ko me jebe :D
Awwwwww fala ♥
Jel ti laptop nosaš u džepu?
pokloni meni slobodno :D
(popravljenog)
Aham, da :D
Hahahaha :D
Boli noga ko nenormalna.
Danas nesto lupao cekicem i otpadne parce i zabode mi se u potkolenicu i probusi venu. Sikljao lep mlaz krvi.
U urgentnom mi nisu izvadili taj opiljak a vidi se i na rentgenskom snimku.
Sad se rana ohladila i BOLI JEBOTEEEEEEEEEEEEE
ХААХАХХАХАХА
Zaljubih se, al' opet u pogrešnu, tj. nije pogrešna, već pogrešno vrijeme i mjesto. Odo se večeras uraditi od rakije i piva od muke.
Ујео ме пас у понедељак. Не брините, пас се после уједа осећа добро, тренутно је у ветеринарској станици на посматрању, добио је сву потребну негу.
jesi ga jebo?
Јесте, орално. Тако га је и ујео.
Ма јок. Да л'је био гладан, да л' јурио за једном женком по крају, не знам, али по граду се накотила последњих дана камара луталаица и одбеглих паса. А једна ветеринарка ми је рекла да они кад су у терању и кад су гладни постају јако агресивни.