Moram nekom da se izjadam :((

1. Sele zaprosi ga. Beži taj 100%

2. селе, то још није готово?
    весело. :)

3. Ošinla sam se u podlakticu, od jebenu kvaku. I to puno jako. SMRT KVAKAMA!

4. 200€ novi displej za telefon. Jebote sto hiljada.

5. stos kupijo to sranje od fona lo lo lo lo

Sele :* da prodze

6. Кад имате модерне и паметне телефоне...
    Ја имам телефон који ако цркне да купим нови не вјерујем да је 30 еура, мада не вјерујем ни да се производи уопште.

7. Ja iam pametan fon i pado ko nenormalan, evo ga, nit ogrebotina nit naprslina.

8. Pa imam i ja motorolu atrix 4g koja je ispala iz jakne i tako krvnički zakucala u zid, ma ništa joj, malo gorila naprsla ali u samom ćošku, jedva se vidi.

A o ovom govnetu korejskom nemam riječi, ne znam samo koj sam kurac lupio tolke pare na njega.

Ko me jebe :D

9. Sele :* da prodze

Awwwwww fala ♥

200€ novi displej za telefon. Jebote sto hiljada.

Jel ti laptop nosaš u džepu?

10. pokloni meni slobodno :D
    (popravljenog)

11. Boli noga ko nenormalna.
    Danas nesto lupao cekicem i otpadne parce i zabode mi se u potkolenicu i probusi venu. Sikljao lep mlaz krvi.
    U urgentnom mi nisu izvadili taj opiljak a vidi se i na rentgenskom snimku.
    Sad se rana ohladila i BOLI JEBOTEEEEEEEEEEEEE

12. ХААХАХХАХАХА

13. Zaljubih se, al' opet u pogrešnu, tj. nije pogrešna, već pogrešno vrijeme i mjesto. Odo se večeras uraditi od rakije i piva od muke.

14. Ујео ме пас у понедељак. Не брините, пас се после уједа осећа добро, тренутно је у ветеринарској станици на посматрању, добио је сву потребну негу.

15. Јесте, орално. Тако га је и ујео.

16. Ма јок. Да л'је био гладан, да л' јурио за једном женком по крају, не знам, али по граду се накотила последњих дана камара луталаица и одбеглих паса. А једна ветеринарка ми је рекла да они кад су у терању и кад су гладни постају јако агресивни.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.