Кад имате модерне и паметне телефоне...
Ја имам телефон који ако цркне да купим нови не вјерујем да је 30 еура, мада не вјерујем ни да се производи уопште.
Pa imam i ja motorolu atrix 4g koja je ispala iz jakne i tako krvnički zakucala u zid, ma ništa joj, malo gorila naprsla ali u samom ćošku, jedva se vidi.
A o ovom govnetu korejskom nemam riječi, ne znam samo koj sam kurac lupio tolke pare na njega.
Boli noga ko nenormalna.
Danas nesto lupao cekicem i otpadne parce i zabode mi se u potkolenicu i probusi venu. Sikljao lep mlaz krvi.
U urgentnom mi nisu izvadili taj opiljak a vidi se i na rentgenskom snimku.
Sad se rana ohladila i BOLI JEBOTEEEEEEEEEEEEE
Ма јок. Да л'је био гладан, да л' јурио за једном женком по крају, не знам, али по граду се накотила последњих дана камара луталаица и одбеглих паса. А једна ветеринарка ми је рекла да они кад су у терању и кад су гладни постају јако агресивни.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sele zaprosi ga. Beži taj 100%
селе, то још није готово?
весело. :)
Pravo veselje :D
Ošinla sam se u podlakticu, od jebenu kvaku. I to puno jako. SMRT KVAKAMA!
200€ novi displej za telefon. Jebote sto hiljada.
stos kupijo to sranje od fona lo lo lo lo
Sele :* da prodze
Кад имате модерне и паметне телефоне...
Ја имам телефон који ако цркне да купим нови не вјерујем да је 30 еура, мада не вјерујем ни да се производи уопште.
Ja iam pametan fon i pado ko nenormalan, evo ga, nit ogrebotina nit naprslina.
Pa imam i ja motorolu atrix 4g koja je ispala iz jakne i tako krvnički zakucala u zid, ma ništa joj, malo gorila naprsla ali u samom ćošku, jedva se vidi.
A o ovom govnetu korejskom nemam riječi, ne znam samo koj sam kurac lupio tolke pare na njega.
Ko me jebe :D
Awwwwww fala ♥
Jel ti laptop nosaš u džepu?
pokloni meni slobodno :D
(popravljenog)
Aham, da :D
Hahahaha :D
Boli noga ko nenormalna.
Danas nesto lupao cekicem i otpadne parce i zabode mi se u potkolenicu i probusi venu. Sikljao lep mlaz krvi.
U urgentnom mi nisu izvadili taj opiljak a vidi se i na rentgenskom snimku.
Sad se rana ohladila i BOLI JEBOTEEEEEEEEEEEEE
ХААХАХХАХАХА
Zaljubih se, al' opet u pogrešnu, tj. nije pogrešna, već pogrešno vrijeme i mjesto. Odo se večeras uraditi od rakije i piva od muke.
Ујео ме пас у понедељак. Не брините, пас се после уједа осећа добро, тренутно је у ветеринарској станици на посматрању, добио је сву потребну негу.
jesi ga jebo?
Јесте, орално. Тако га је и ујео.
Ма јок. Да л'је био гладан, да л' јурио за једном женком по крају, не знам, али по граду се накотила последњих дана камара луталаица и одбеглих паса. А једна ветеринарка ми је рекла да они кад су у терању и кад су гладни постају јако агресивни.