Риха Дисидент
Теорецки да, ал у пракси мош само да им попушиш курац.
Да, баш то. Још и да им се захвалиш због тога.
Неки се вуку по судовима већ 3-4 године и ништа. Ма пусти куче, није неки велики ујед, нити је куче велико, пре неки дан једног човека у њиви је унаказио његов шар-планинац који је ту чувао њиву. Једва су ушили тог човека још сад има да плати казну због тога што је лоше чувао куче. За такве ствари ти наплате ненормалне казне, а кад њима у општини тражиш одштету, можеш само да им се сагнеш. А ако те уједе пас или макар покуша да те уједе, а ти га убијеш, добијаш моментално 6 месеци затвора па чак и да је куче, не дај Боже, бесно.
ili je on ujeo psa,pa se sada izvlaci...
Možda je Fender kod veterinara, a ker piše sve ovo.
mozda je ker veterinar.
хахахахаха
Fenderu, da znaš da imaš pravo na odštetu od opštine... :)
Да ли је пас ујео Фендера?
Или је Фендер ујео пса?
Да ли пас пише користећи Фендеров налог?
Или је ветеринар уствари пас?
И што је најважније: Да ли ће због пораста популације паса луталица, доћи до масовног насељавања Кинеза у централно Поморавље?
Код мене нема. Бивши председник општине је укинуо то пре пар месеци. Сад мора нова власт да укине ту одлуку и да поново врати исплаћивање одштете.
Uzmeš pare i posle kupiš mesto na tamičenju.
Više njih...
Каквом такмичењу?
Ma to je sprdnja na moj račun...
al ozbiljno možeš da naplatiš odštetu. Samo se raspitaj šta i kako...
Да, баш то. Још и да им се захвалиш због тога.
Неки се вуку по судовима већ 3-4 године и ништа. Ма пусти куче, није неки велики ујед, нити је куче велико, пре неки дан једног човека у њиви је унаказио његов шар-планинац који је ту чувао њиву. Једва су ушили тог човека још сад има да плати казну због тога што је лоше чувао куче. За такве ствари ти наплате ненормалне казне, а кад њима у општини тражиш одштету, можеш само да им се сагнеш. А ако те уједе пас или макар покуша да те уједе, а ти га убијеш, добијаш моментално 6 месеци затвора па чак и да је куче, не дај Боже, бесно.
PREVARILA ME KURVA SA CIGANOM. JEBEM JOJ OCA
Нека га неко опет трајно банује. Реално.
bičiz bi krejzi, hoću u moahe. Hoću kurac u monahe, nego hoću normalne bičiz. Koji moj.
А сад тај ганер прича: Брате, знаш ону курву што сам јебо кад сам хтео, ладно ми пришла у клубу и пољубила ме..жив срам ме појео.
AHAHAHA. Not funny.
Pinki, ne znam šta bi ti rekao... žasu :)
Najbolje ti je da se ubiješ.
TO