Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mil'ce, srec'ce, idi na 192.168.1.1 ako je mts, user i pass su telekom, telekom. Prodzadzas malo po opcijama i najdes Reboot. Odes na to. O PA LA
Upade nekidan u podrum čovjek, srednjih godina. Dobar dan- Dobar dan, jesi ti taj majstor sto pravi kosišta? -Jesam. E, aj bih kupio jedno. -Izvoli biraj. Odabra, kaže, gospodine, ovo kosište ide Borisu Tadiću da on pokloni nekome. Sad did mora praviti još jedno da šalje radikalima za Vojvodu, ima da izrezbari na njemu " Srbija je vječna dok su joj djeca vjerna"
mora se nekako oprati ta sramota :)
Samo da se did ne šlogira. A i zamisli Tadića sa kosištem, pa makar i da ga pokloni, što ne ide ne ide.
Pa na isti sam konektovana i juče i danas, a komšije mi od prekjuče nema
Sreć'ce, T-com je al' tebi hvala
Pa ako si konektovana u čemu je problem?
Радијаторе каква је онно конзола од синоћке?
http://www.speedtest.net/my-result/2921055348 U ovome. Konektovana sam na telefon sa presporim netom, komšijin je brži.
tebe su konektovali na crnogorski telekom :)
A pa Milce dovoljno ti je...
Šta bi ti?
Pa da jer mi je kartica T-mobile a na telefon sam se konektovala, tako da :)
Šta bi ti?
BRZI INTERNET?
PA PLATI!
PA NEMAM
E PA KOLKO PARA TOLKO MUZIKE
JEBI SE ZA PARE
PA DOSAD JE BEZ PARA BILO MUZIKE
JEBI SE S KOMŠIJOM PA ĆE BITI MUZIKE BEZ PARA
jes probala za user i pass iptv/iptv
ili samo izguglaj -ime provajdera- username password ruter.
uglavnom su isti
odes na 19... sto sam vec pisao. ne cinis mu nista lose, sam ces resetujes rutera.
Znam to nešto za iptv itd, al' mi sve treba nacrtati. Srediću to noćas/sjutra, ja se ođe samo bezveze požalih, snaći ću se već :)
Hvala svakako.
Отказан нам је наступ у Лазаревцу пред телевизијом на фестивалу због кише. Отишли смо и оно већ киша почела, они људи померају опрему, тужно.